До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити картатий принт цієї зими

Новорічні свята дедалі ближче. Картатий принт, подібний до яскравого подарункового паковання, завжди додає втіхи в цей сезон: чи то total look, чи то окремі предмети гардероба як спосіб урізноманітнити образ. Vogue.ua зібрав наймодніші виходи streetstyle-зірок і розібрався, як стильно носити картатий візерунок цієї зими.

Звісно, головною дієвою особою зимового сезону є пальто. Цієї зими зірки вуличної моди звертають нашу увагу на моделі довжини міді й максі. Пальта, прикрашені принтом сірих відтінків, — мабуть, найуніверсальніші. Їм до снаги модний ансамбль і з улюбленим денімом, і з класичними штанами, і однотонною трикотажною сукнею. Та якщо хочеться додати образу яскравості, зверніть увагу на моделі в наймоднішому кольорі року, що минає.

Реклама

<b>Пальто в клетку стрит</b>

Холодна погода — не привід сховати улюблену сукню на далеку полицю гардероба. Надихнутися на її теплу стилізацію можна виходами модниць. Особливо актуальним буде багатошаровий образ зі штанами, пальтом з флористичним візерунком, однотонною водолазкою та масивним взуттям на грубій підошві.

<b>Платье в клетку стрит</b>

Картата спідниця — негласна класика осінньо-зимового сезону. На допомогу в її стилізації прийдуть щільні кардигани, шкіряні пальта, твідові жакети й мінімалістичні аксесуари.

<b>Юбки в клетку стрит</b>

Ще одним фаворитом модниць стали сорочки в картатий візерунок. До того ж на перший план вийшли моделі, виготовлені зі щільних матеріалів: таким варіантам не страшний сильний холод. Яскравий і великий візерунок streetstyle-зірки радять римувати з молочними джинсами, шкіряними штанами й об’ємними пуховиками.

<b>Рубашки в клетку стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.