До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити бежевий жакет цієї весни

У стилі колорблокінг

Стилізація щодо колорблокінгу дуже актуальна в цьому сезоні. Бежевий жакет в такому образі нейтральне полотно для сміливих експериментів. Зухвалі смарагдовий і сицилійський апельсин, ніжні фіалковий і персиковий, насичені філковий і гарбузовий натхнення на нові модні відкриття можна знайти в яскравих образах зірок стрітстайлу.

Total beige

Бежевий монохром — одвічна класика жіночого гардеробу. Головна особливість такого образу гра відтінків і поєднання різних фактур. Поєднання атласу і трикотажу, тандем вовни і кашеміру всіх переливів бежевого гармонійно доповнять аксесуари, підібрані в тон основних елементів, чи, навпаки, ті, що різко контрастують з ними.

Реклама
З принтами

Яскраві візерунки і фантазійні принти прерогатива весняно-літнього сезону. Після затяжних карантинних обмежень особливо хочеться вбиратися яскраво. У моду знову входять кліткові і горохові візерунки, дуже ефектні з класичним бежевим жакетом. Шовкові штани в піжамному стилі і вовняні кюлоти з високою посадкою весняні фаворити it-girls

З чорними брюками

Чорні штани з розрізами або такі, що нагадують легінси, носять з минулої весни. І полишати лідируючі позиції сезонних трендів вони не збираються. Модниці ж обернули це собі на користь, римуючи їх з нюдовими піджаками з чоловічого плеча і жакетами з симетричними вирізами. Особлива роль в такому образі відведена прикрасам: великим сережкам, масивним ланцюжкам і об'ємним сонцезахисним окулярам.

Зі шкірою

Щосезону шкіра залишається одним з найбільш затребуваних матеріалів. Так, цієї весни модниці радять робити ставку на штани відтінку шоколаду або на чорні асиметричні мінішорти. Однобортний приталений жакет з нарочито підкресленою лінією талії буде найудалішим.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.