До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять гумові чоботи в дощову погоду

Днями ми розповідали про те, які куртки будуть актуальні цього літа в прохолодну погоду, а тепер хочемо показати найпотрібніше взуття в найближчі кілька тижнів. Цього разу на нас чекає дощова погода, а це означає, що час діставати з верхніх полиць шаф гумові чоботи. Це практичне взуття слугує найкращим другом у негоду і не дасть ногам промокнути або змерзнути. У новому сезоні весна-літо 2020 в тренді як високі, так і низькі гумові чоботи на масивній тракторній підошві або з невеликим підбором.

модная обувь весна-лето 2020Гумові чоботи Chanel

Такого холодного травня ми давно не пам’ятаємо. Але є й хороша новина, streetstyle-зірки головних столиць моди не дадуть нам засумувати. Модниці демонструють, як можна стилізувати весняні образи за допомогою гумових чобіт. Дівчата взувають їх не тільки як пару до улюблених джинсів або легінсів, а й доповнюють елегантні плісировані спідниці, бавовняні сукні з легкими рукавами, утилітарні жакети з накладними кишенями й брючні костюми. Vogue.ua пропонує надихнутися стильними образами streetstyle-активісток у дощову погоду й спробувати повторити деякі з них.

Реклама

<b>Резиновые сапоги</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.