До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять гумові чоботи цієї весни

Гумові чоботи — суперечлива взуттєва пара. Попри це, їй швидко вдалося завоювати любов модниць усього світу завдяки своїй неймовірній практичності та неочевидній, на перший погляд, функціональності. Цього сезону streetstyle-зірки закликають носити цю універсальну пару не тільки зі штанами та джинсами, а й мініспідницями, структурованими блейзерами, романтичними сукнями з об’ємними рукавами й мінішортами. Vogue.ua зібрав найкращі виходи модниць і з’ясував, як it-girls носять високі й низькі гумові чоботи цієї весни.

Справжнім амбасадором високих гумових чобіт справедливо можна вважати Каміль Шар’єр. У своїх образах модниця часто римує їх з легінсами, невагомими сукнями, анімалістичним принтом і шкіряними жакетами. Лаконічним весняним комбо стануть чоботи кольору хакі й пальта або блейзери пісочного відтінку. Образ, що відсилає до сафарі, не залишить нікого байдужим і швидко перенесе в довгоочікувану подорож. Додати авантюризму допоможуть аксесуари: сумка crossbody нейтральних відтінків і характерний головний убір.

Реклама

<b>стритстайл высокие резиновые сапоги</b>

Найкращими помічниками під час мінливої ​​весняної погоди стануть низькі гумові чоботи. Такі до власного гардероба вже додали Емілі Сіндлев і Александра Голованофф. На думку streetstyle-зірок, головною стилістичною партією для них будуть мініспідниці зі шкіри або деніму, струмливі сукні та шовкові сорочки. Не варто забувати й про гіт минулого сезону: блузи з відкладним коміром нівелюють похмурість взуття і додадуть образу ніжності, якої йому бракує.

<b>стритстайл низкие резиновые сапоги</b>

Vogue.ua зібрав 8 модних пар гумових чобіт для стильних весняних образів, яким дощ не завада.

<b>резиновые сапоги предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.