До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять сукні в карту цього сезону

Картатий принт — один з позачасових трендів. Сукня в карту "п’є-де-куль", "принц Уельський", "тартан", "віші" або "windowpane" актуальні абсолютно в будь-який час року, тому модниці так люблять їх носити. Цього сезону streetstyle-активістки демонструють як практичні інтерпретації цих суконь, так і вдягають напівпрозорі моделі й варіанти, розшиті каскадами романтичних шлярок.

Streetstyle

Сукня в карту — базова річ у гардеробі, яку найчастіше використовують модниці для створення повсякденних міських образів. В елегантній сукні асиметричного крою можна вирушити на ділову зустріч, а в короткій мінісукні з невагомими рукавами-ліхтариками піти на побачення. Легкі й ефірні фактури краще залишити для вечірніх виходів, обігравши образ модними прикрасами й аксесуарами. Vogue.ua зібрав найкращі образи streetstyle-активісток і показав, як вони носять сукні в карту в сезоні весна-літо 2020.


<b>платья в клетку</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.