До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять білі джинси цього літа

Денім усіх відтінків білого вже став синонімом літа. У ньому — елегантність із часткою зухвалості, літня розслабленість і аристократичний шик. Білі джинси — по-справжньому класичний елемент літнього гардероба, який добре поєднується як з кардиганом для прохолодних вечорів, так і топом з анімалістичним принтом.

Vogue.ua розібрався, як привабливо носити білі джинси й із чим streetstyle-зірки поєднують світлий денім цього літа.

Реклама
Із жакетом

Oversize-жакети із чоловічого плеча вже давно успішно закріпилися в гардеробах fashion-активісток. Найчастіше в тандем до них модниці вибирають білі джинси прямого крою з високою посадкою: контраст кольорів, матеріалів і силуетів допомагає їм створити актуальний образ, а такі аксесуари, як масивні ланцюги, тонкий ремінь або трендова saddle bag, — правильно розставити акценти.

<b>белые джинсы с жакетом стрит</b>
С чем носить белые джинсы этим летом стритстайл фото лето 2020

Із сорочкою або блузою

Шифонова блуза з об’ємними рукавами, біла сорочка або джинсова сорочка — усе це якнайкраще римується зі світлим денімом. А для прохолодних днів можна додати до образу світшоти з акцентним вирізом.

<b>белые джинсы с рубашкой стрит</b>
С чем носить белые джинсы этим летом стритстайл фото лето 2020

З кросівками

Щоб створити комфортний міський образ, досить узути улюблену пару кросівок. Модель Ніккі Вонзее радить додати bucker hat — панаму, яка перейшла з розряду осоружних головних уборів дитинства в головний must-have у сфері аксесуарів.

<b>белые джинсы с кроссовками стрит</b>
С чем носить белые джинсы стритстайл фото лето 2020

Denim total look

Наймодніший варіант поточного сезону — вдягатися в денім з голови до ніг. Flared leg jeans і джинсові куртки, які колись популяризували такі культові фігури, як Елвіс Преслі та Джеймс Дін, — речі, з якими просто відтворити трендовий денім total look.

<b>белые джинсы Тотал лук стрит</b>
С чем носить белые джинсы стритстайл фото лето 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.