До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити модне пальто Emporio Armani

Зимове пальто — базовий елемент гардероба, який вступає в гру, коли йдеться про повсякденні casual-образах. Цього сезону осінь-зима 2020/2021 серед актуальних моделей представлені як монохромні пальта чоловічого крою, так і жіночні двобортні моделі в стилі ретро. На особливу ​​увагу заслуговують пальта в графічний принт, який ніколи не вийде з моди. Модна інфлюенсерка Вікі Панда днями продемонструвала класичне пальто Emporio Armani, натхнене естетикою 1960-х. Вікі приміряла позачасову модель у "ялинковий" принт, який легко конкуруватиме з традиційною шотландською картою "гусяча лапка".

Вікі Панда в пальті Emporio Armani

Вікі вибрала двобортне пальто вільного крою з об’ємними романтичними рукавами й відкладним коміром. Таку модель легко подружити з брючним костюмом і лодочками та вирушити на ділову зустріч або скомбінувати з денімом і черевиками для неформальнішого заходу. Вікі віддала перевагу поєднанню сірого пальта із чорними штанами й кросівками.

Реклама
Вікі Панда в пальті Emporio Armani

Колекція Emporio Armani осінь-зима 2020/2021 присвячена естетиці стилю денді: довгі, струмливі жакети, вузькі блейзери з коміром-стійкою й застібкою на ґудзиках, широкі м’які штани, велика кількість оксамиту, вовни, шовку і, звісно ж, двобортне пальто з відкладним коміром. Елегантність і вишуканість — основні ознаки нової колекції. Ознайомитися ближче з виробами бренду Emporio Armani можна на сайті intertop.ua та в крамниці Emporio Armani в Ocean Plaza.

<b>emporio armani пальто</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.