До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: які тренчі вибирають модниці цієї осені

У період міжсезоння найпотрібніша річ у гардеробі — тренч. Універсальний дощовий плащ з габардину легко захистить від вітру й дощу, а також стане модним елементом повсякденного образу. Цієї осені, крім класичних бежевих тренчкотів, на вулицях модних столиць дівчата демонструють шкіряні моделі, комбіновані тренчі, вінтажні варіанти, сіруваті й сині дощові плащі. Головним елементом актуального дощового плаща є вільний і розслаблений фасон, а також довжина міді. На перший погляд може здатися, що тренчкот злегка завеликий за розміром, проте саме ця деталь і робить його бажаним серед streetstyle-зірок.

Якщо ви хочете зробити практичну покупку на багато років, то радимо віддати перевагу тренчам, які понад 100 років не виходять з моди. Щороку в період міжсезоння дизайнери пропонують модницям дощові плащі з невеликими корективами в дизайні й фасонах. Найуніверсальнішим тренчем справедливо можна назвати вільну модель пісочного кольору, яку ви можете знайти у Burberry, Acne Studios і Toteme. Якщо ж уже маєте класичний тренч, то саме час придбати чорний плащ — шкіряний або комбінований варіант. Такі моделі також легко поєднувати щодня. Модна блогерка й засновниця бренду Musier Paris Аденора носить маленьку чорну сукню в парі з балетками й синім тренчем, а streetstyle-активістка Віталія поєднує джинси із чорним плащем зі шкіри. Більше способів, як носити тренч цієї осені, дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.