До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 весняних образів модниці Тамари Калинич

Сербська модниця й трендсетерка Тамара Калинич, за якою в Instagram-акаунті стежить мільйон підписників, щодня тішить своїх шанувальників новими весняними образами. Тамара обожнює знімати креативні відео з перевдяганнями про те, як вона створює свої образи, а також публікує яскраві вбрання на щодень та ефектні вечірні ансамблі. Більшість образів Тамара знімає у своїй фотогенічній квартирі, на балконі на тлі Ейфелевої вежі й на вулицях французької столиці. У дівчини чимала колекція сумок, взуття, всіляких суконь, жакетів, джинсів і топів, які вона вміє міксувати між собою для цікавих весняних ансамблів, що згодяться й для повсякденних виходів.

У Instagram-акаунті Тамари вже відчувається весна. Модниця часто вдягає практичні образи на щодень, у яких переважають стильні джинси, трикотажні топи, цікаві сорочки й небанальні жакети. Тамара поєднує маскулінний рожевий блейзер Jacquemus із рваними джинсами й білим топом, або заправляє елегантний кардиган Saint Laurent у прямі джинси. У весняному арсеналі streetstyle-активістки є спідниця-кольчуга в парі зі спортивним топом Paco Rabbane, знаковий гольф з дірками, плащ і туфлі з колекції Prada, елегантний білий брючний костюм Elie Saab, картатий тренч Rokh у парі з лаковим топом, рожева сорочка вільного крою Valentino і дуже багато нових сумок брендів. Vogue.ua зібрав 10 весняних образів модниці Тамари Калинич.

Реклама

<b>Тамара калинич</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.