До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 осінніх образів модниці Анук Ів

Модна блогерка з Німеччини Анук Ів, за якою в Instagram стежить майже пів мільйона підписників, точно знає як зробити цю осінь ненудною. Streestyle-зірка й інфлюенсерка відома своєю любов’ю до мінімалізму й класичних поєднань, водночас уміє подати свій образ так, щоб його захотілося повторити. У своєму осінньому гардеробі Анук робить ставку на нейтральні відтінки, модні фасони й позачасові комбінації. Модниця поєднує бретонку із широкими джинсами або елегантною шовковою спідницею, розбавляє монохромний сірий образ за допомогою рудих лоферів, узуває кеди з високими шкарпетками й картатим пальтом, а також поєднує утилітарний тренч з класичними балетками.

Осінь не привід сумувати й переставати себе тішити новими речами. Навпаки, це прекрасний час для експериментів з власним стилем. Завдяки прохолодній погоді є можливість складати багатошарові образи й приміряти речі, на які раніше бракувало сміливості. Спробуйте вдягнути об’ємну стьобану куртку в парі з улюбленими джинсами або штани-палацо із сорочкою чоловічого крою, зав’язавши на плечі об’ємний светр замість жакета. Ви можете також заправити блейзер у штани або використати slip-dress в осінньому образі — досить буде накинути зверху об’ємний кардиган або светр і вибрати грубі черевики. Всі ці стилістичні прийоми дивіться в нашій добірці модних осінніх образів Анук Ів.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.