До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Довгі шарфи — модний тренд цієї зими

Довгий шарф — найзатишніший тренд цієї зими. Його можна обгорнути навколо шиї або залишити висіти вільним на спині, а також стилізувати як справжній тюрбан: коли справа доходить до шарфа, способів його носити безліч. Ми впевнені в одному: шарф є невід’ємною частиною — якщо не головним героєм — найстильніших зимових streetstyle-образів. Тому зібрали наймодніші довгі шарфи і показали, як їх носити цього сезону.

Однотонні шарфи

Почнемо з базового шарфа, який насправді поза трендами: один раз придбавши монохромний шарф, ви можете використовувати його практично нескінченно і стилізувати щоразу по-новому. Щоб наслідувати модну тенденцію "пальто + шарф в тон", рекомендуємо добрати шарф того ж відтінку, що й верхній одяг, який вже є частиною вашого гардероба.

Реклама

Барвисті шарфи

Кольоровий шарф є одним із життєрадісних трендів зимового сезону: навіть у парі з класичними пальтами він не буде зайвим. Модниці поєднують яскравий шарф з одягом стриманих кольорів, миттєво надаючи оптимістичного настрою кожному образу.

Картаті шарфи

Серед "вічнозелених" моделей завжди буде картатий шарф: і класичних відтінків, як-от темно-синій і верблюжий, і яскравих та альтернативних кольорів — відповідно до тенденцій сезону.

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.