До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Dolce Vita: як носити одяг з рюшами та пишним декором

Каскади різнокольорових рюшів, страусові пір'їни та багатий декор – вбрання головних модниць світу схожі на костюми зі знімальних павільйонів римської кіностудії Cinecitta.

Гостя Міланського тижня моди в Dolce & Gabbana

У відповідь на рясноту брючних костюмів та жакетів з об’ємними плечима відважні героїні streetstyle-звітів обирають летучі шовкові сукні, пишні спідниці з оборками та халати, рясно розшиті лелітками та камінням. Зіткнення кольору та фактур породжує кінематографічний візуальний ефект: одяг для сучасних Попелюшок створений у проникливій гамі Technicolor. Такі речі у надлишку можна знайти в колекціях поточного сезону – жіночній в Dolce & Gabbana, мрійливій в Алессандро Мікеле для Gucci та еклектичній у Prada. Найбільш хитромудрі аксесуари, варті сучасних принцес, – у Marni та Міуччі Пради для Miu Miu.

Реклама
Байєр Євгенія Ліновіч у Prada
Блогери Ніккі Нієр та Ава Фу в Etro

Ці колекції ввібрали в себе традиційну для італійців любов до декору й соковитих відтінків. Мрійливість на подіумах і поруч з ними посилюється завдяки великій кількості декоративних сумок та пишно прикрашених туфель, брошок у формі бантів та квіткових бутонів, крупної біжутерії й тіар.

Беззаперечні хіти сезону – летучі шовкові сукні, пишні спідниці з оборками й халати, розшиті лелітками

Така інтерпретація міланської dolce vita, що б’є через край, особливо популярна серед модниць Близького Сходу та Азії. Вони сміливо поєднують контрастні квіти та фактури, нівелюючи будь-які вимоги міри. Вишивка, хутро, бісер та бахрома – у нової італійської моди немає заборон.

Тиждень моди в Мілані
Анна Делло Руссо в Gucci

У декораціях великого міста новий романтизм найліпше спрацьовує на контрасті: складні багатоколірні речі й незвичайні аксесуари вигідно відтінені базовими комплектами нейтральних відтінків, а масивні прикраси мають виграшний вигляд з однотонними речами. З беззаперечних хітів сезону – металізована спідниця плісе (її найліпше поєднувати з гольфами та чоловічими сорочками) й нарядний жакет, розшитий камінням. Він матиме чудовий вигляд поверх базових шовкових суконь та бавовняних футболок у комплекті з широкими брюками чи денімом.

Тиждень моди в Мілані

Читайте також:

Streetstyle: с чем носить джинсовую юбку

Самые модные девушки на мужских Неделях моды

5 самых романтичных платьев лета

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.