До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 streetstyle-трендів на Тижні моди в Парижі

У Парижі завершився Тиждень моди, що попри скорочений формат з великою кількістю онлайнових шоу все одно зібрав чимало гостей, які з величезним піднесенням позували вуличним фотографам і демонстрували нові осінні образи. П’ять головних стритстайл-трендів з вулиць французької столиці ми зібрали в матеріалі.

Білий жакет

Універсальний білий жакет несподівано для багатьох чи не найчастіше траплялися на вулицях Парижа в ці дні. Можна подумати, що гостям модних показів набридло привертати увагу епатажними образами й захотілося почати все з чистого аркуша.

Реклама
Прямокутні окуляри

Якщо цієї осені хочеться поповнити колекцію протисонцевих окулярів, то пропонуємо звернути увагу саме на прямокутні моделі, які вже кілька сезонів не втрачають своєї актуальності. Гості Тижня моди в Парижі також вибирали саме їх, підкреслюючи в такий спосіб характер своїх образів.

Широкі плечі

Сильний силует із широкою лінією плечей з 1980-х повертається, але водночас стає досить провокаційним завдяки поєднанню з довжиною міні. Вибір сміливих і впевнених у собі дівчат.

Леопард

Леопард — вічний принт, що не втрачає своєї актуальності вже багато років поспіль. Восени він чудово поєднується як з вечірніми напівпрозорими фактурами, так і повсякденним трикотажем у молочній колірній гамі.

Яскраве пальто

Яскравий верхній одяг — наша відповідь осінній хандрі. Який відтінок виберете ви — не має принципового значення, головне, щоб він поліпшував настрій.

Фото: IMAX TREE

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.