До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 streetstyle-трендів на Тижні високої моди в Парижі

У Парижі завершився Тиждень високої моди, який порадував fashion-ентузіастів сюрреалістичними прикрасами Schiaparelli, космічним макіяжем Fendi і різноманітним кастингом Valentino. Частину цих образів ми ще побачимо на червоних доріжках і в модних зніманнях, але на вулицях вони навряд чи з'являться. А в чому гості відвідували кутюрні шоу цього сезону, розглядаємо нижче.

Стритстайл на Неделе высокой моды в Париже
Чистий аркуш

Верхній одяг у чистому білому кольорі став одним із головних трендів на вулиці Парижу цього разу. Чи дівчатам набридла сіра зима, на тлі якої будь-яка біла річ яскрава, чи після двох років ковідних обмежень саме час оновитися й почати все з чистого листа, хоча б з гардеробу.

Реклама
Яскравий акцент

Третього дня Тижня високої моди відбулося шоу Valentino, а на вулицях міста з'явилися дівчата з яскравими сумками цього італійського бренду. Багато хто з них поєднав насичений відтінок з total-black образом. Прийом, який варто взяти собі, щоб розфарбувати очікування весни.

Пухнасте пальто

Якими б ефектними не були голі ноги в парі із зимовим одягом, не всі дівчата готові жертвувати комфортом. Багато хто з них зробив ставку на хутряні пальта, які мають чудовий вигляд у кадрі і рятують від пронизливих січневих вітрів. Нам подобається, коли пухнаста фактура поєднується з темними сонцезахисними окулярами, перетворюючи свою власницю на богемну незнайомку.

Like A Boy

Доки на Тижнях чоловічої моди дедалі частіше зустрічаються спідниці, гості кутюрних шоу активно носять брючні костюми, які вже стали класикою жіночого гардеробу. Головні кольори — чорний, білий і їх поєднання.

Бароко

Тиждень високої моди — місце, де все-таки хочеться вбиратися та експериментувати. Частина гостей цього сезону зробили ставку на об'ємні романтичні топи з безлічі оборок, що нагадують хмари.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.