До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 ключові streetstyle-тренди на Тижні моди в Копенгагені

У Копенгагені завершився Тиждень моди, який став першим модним заходом від початку глобального локдауну через епідемію коронавірусу. Вулиці данської столиці в ці дні були залиті сонцем, від чого стритстайл-звіти мали підкреслено життєрадісний та оптимістичний вигляд. Ми зібрали ключові тренди, які продемонстрували місцеві модниці.

Неделя моды в Копенгагене, август 2020
Строкаті сукні

Яскраві й строкаті сукні найрізноманітніших фасонів цими днями часто траплялися на вулицях Копенгагена. Однаково сміливо данки носять як графічні візерунки, так і варіації на тему флори й сюрреалізму.

Реклама

<b>Копен_1</b>

Biz-leisure

Стилістика biz-leisure, у якій елементи класичного й офіційного одягу несподівано поєднуються з відверто спортивними й зручними речами, визначила настрій цього літа. У Копенгагені дівчата й далі насолоджуються цією зручністю, поєднуючи строгі або врочисті блузи зі спортивними шортами, і почуваються в них чудово.

<b>Копен_2</b>

Кроп-топи

Погода в скандинавських країнах абсолютно непередбачувана, тому кожен сонячний день тут на вагу золота. Теплий серпень 2020-го дав можливість місцевим мешканкам скинути зайвий одяг, і вони з радістю це зробили — різноманітні кроп-топи стали одним з головних предметів одягу на вулицях Копенгагена.

<b>Копен_3</b>

Чорне і біле

Поєднання чорного і білого — це не нудно. Скандинавські модниці показують, що в межах цього дуету можна легко експериментувати з поєднанням фактур і силуетів, граючись із аксесуарами й формою.

<b>Копен_4</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.