До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних стрітстайл-трендів цього сезону

Коли стрітстайл-фотографи з усього світу приїхали в Мілан, Париж і Токіо, щоб відобразити виходи гостей модних столиць під час осінньо-зимових показів 2021 року, результати були дещо несподіваними. З вулиць зникли химерні дизайнерські образи і екстравагантний одяг, які колись були маркерами вуличного стилю, орієнтованого на об'єктиви фотографів. Їх замінили зухвалі і стильні вінтажні знахідки, які так чи інакше залишаються головним натхненням поточного сезону. Vogue.ua зібрав 5 головних стрітстайл-трендів від яскраво-червоних колготок, помічених у Токіо, до пастельного деніму з Парижа.

Чорні жокейські чоботи

В актуальному вбранні, яке переносить багатовіковий військовий образ в сучасну епоху, облягаючі штани стильно сусідять з високими жокейськими чобітьми. Скласти такий образ — легко і зрозуміло: чим контрастнішим буде поєднання, тим виграшніший вигляд воно матиме. Доповнити вбрання радимо шкіряною курткою або об'ємним жакетом.

Реклама
Брюки пастельних відтінків

Пастельні відтінки — тренд, що піднімає настрій, він швидко перейшов з подіумів на вулиці. Цієї весни робіть ставку на "солодкі", кондитерські кольори, фасон кльош і ансамблі багатошарових прикрас.

Мінікілт у стилі 90-х

Від Наомі Кемпбелл і Кейт Мосс до Дженніфер Еністон і Тетяни Алі — коли доходить до освоєння ретро-шику, модний порядок денний 90-х років — це невичерпне джерело натхнення. Найкращим вибором для повсякденних образів стане картата мініспідниця, що відсилає до шотландського національного одягу — доводять зірки стрітстайла.

Стиль яппі

Тепер, коли Instagram, схоже, позбувся своєї одержимості бежевим кольором і стилізації в дусі 90-х, саме час звернути увагу на несправедливо забуту моду 80-х. Випрасувані коміри-поло, скульптурні блейзери і контрастні ремені з круглими пряжками перетворюють риси стилю яппі на щось іронічне і привабливе.

Червоні колготки

Такі образи стали лідерами на токійському тижні моди сезону осінь-зима 2021/2022. Японські модниці переосмислили стилізацію вишуканих суконь за допомогою грайливих сумок і яскравих колготок не нудний весняний образ у всій красі.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.