До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 3 прості образи з білою сорочкою на щодень

Елемент гардероба, який свого часу здійснив революцію у світі моди й зараз вважається візитівкою кожної модниці, знову став ключовим предметом сезону. Класична біла сорочка – основний одяг сучасних жінок, за допомогою якого можна досягти розслабленого та простого щоденного образу. Практичність і доступність робить універсальність білої сорочки незаперечною: її поєднання гарантує шикарний стиль як улітку, так і під час зимового сезону. Vogue.ua пропонує 3 джерела натхнення для вуличного стилю, щоб створити найстильніші образи з білою сорочкою.

Багатошаровість

Багатошаровість — це ідеальний тренд для взаємодії з різними типами та розмірами одягу, особливо актуальний для осінньо-зимового періоду. Класична сорочка в поєднанні з максісорочкою такого ж тону з великими ґудзиками та довгими рукавами допоможе пограти з пропорціями. Додавши шкіряну куртку з хутром, можна створити теплий, невимушений та привабливий образ.

Реклама
Сукня-сорочка

Сорочка в стилі oversize – класика кожного мінімалістського гардероба. Зі своїми нескінченними комбінаціями, це ідеальний предмет, щоб комфортно римувати його з вовняним пальтом чи светром зверху й колготками або легінсами знизу, аби зігрітися холодною зимою. Під час теплої погоди носіть її з піджаком – саме так пропонує фешн-блогерка Леонні Ганне: вільна біла сорочка, обʼємний жакет, високі черевики зі стразами й срібляста сумка-багет. Ідеальне поєднання, щоби мати вишуканий вигляд на різних заходах.

Вкорочена сорочка

Вкорочена сорочка з відкладним коміром і ґудзиками – ідеальна ода стилю препі нульових. Так, класичний светр у картатий візерунок та біла кроп-сорочка в поєднанні з мініспідницею, мюлями на підборах і шкарпетками середньої довжини, безсумнівно, засвідчують приховану одержимість цим стилем з моменту показу весняно-літньої колекції Miu Miu 2022. Справді, тренд Y2K уже зійшов на вершину модного Олімпу, а тенденція на довжину міні перенеслася на всі типи одягу, зокрема й білу сорочку.

Текст: Maria Victoria Argüelles Dijou

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.