До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 зимових образів модниці Каролін Даур

Настала справжня сніжна і холодна зима, а це означає, що слід терміново утеплятися. Щоб мати не лише модний вигляд, а й не мерзнути, пропонуємо заглянути в Instagram-аккаунт streestyle-зірки Каролін Даур і поглянути, як їй вдається легко впоратися з морозами. Німецька модниця, за якою стежить армія відданих шанувальників завбільшки 2,7 мільйона осіб, завжди вибирає максимально затишні та комфортні образи. У зимовому гардеробі Даур можна знайти теплі пальта Teddy, кілька дутих пуховиків завдовжки міні і максі, картаті пальта і, звісно ж, дублянки-чебурашки, про які ми говорили раніше.

У своєму зимовому гардеробі Кара вдається до кількох секретних прийомів, завдяки яким вона завжди має стильний вигляд. Модниця радить не боятися і віддавати перевагу багатошаровості. Так, вона може надягти джинси і лонгсливи, потім накинути зверху плетений кардиган, наче запозичений з "бабусиної шафи", а завершити образ пухнастим пальтом. Наступний модний прийом від Даур — носіть шапки-біні і об'ємні довгі шалики. Streetstyle-активістка радить поєднувати шарф з пуховиками і елегантними пальтами, недбало намотуючи його на шию. Крім того, важливою складовою образу є взуття. У цьому сезоні Даур вибирає укорочені уггі, черевики Dr.Martens і челсі. Щоб образ не здавався нудним, розбавляйте його модними сумками і ефектними аксесуарами, до прикладу, Каролін робить ставку на ланцюги, сонцезахисні окуляри в анімалістичній оправі і численні перстні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.