До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зимовий марафон: спортивний гардероб One Group

З приходом холодів в повсякденних образах починає переважати одяг в спортивному стилі. Must have зимового гардеробу – костюми з логотипами, зручне взуття з протекторами і верхній одяг, без якого неможливо уявити комфортну та теплу зиму.

Курс на утеплення

Соковитий червоний або консервативний оливковий на парках DSQUARED2, насичений синій як у Dirk Bikkembergs, або ультрамодний металік Philipp Plein – палітра цієї зими складається з яскравих відтінків і створює особливий настрій.

Реклама

<b>Курс на утепление!</b>

У здоровому тілі – здоровий дух

Спортивний костюм з малюнком пантери, лосини із завищеною талією з срібними зірками, топ з логотипом – ДНК Plein Sport простежується в кожній деталі. Якщо мова заходить про спортивні брюки – DSQUARED2 знає в цьому толк: консервативні чорні з логотипом або більш вільні з написом ICON. У Dirk Bikkembergs доповнюють свої моделі східною тематикою – принти ієрогліфів органічно вписуються в естетику бренду.

<b>В здоровом теле здоровый дух</b>

Спортивна пара

Кросівки продовжують залишатися головним і найпопулярнішим взуттям streetstyle. Оновлені моделі Dirk Bikkembergs, впізнавані DSQUARED2 з логотипом на гумці і білі Plein Sport для любителів чітких ліній.

<b>Спортивная пара</b>

Важливі деталі

У виборі образу для тренування важлива кожна деталь, яка робить його досконалим. Місткий рюкзак від DSQUARED2, кепка з логотипом пантери від Plein Sport, або ж утеплений варіант від Dirk Bikkembergs – кожен аксесуар заслуговує уваги. Для любителів плавання або для тих, хто збирається провести зиму під жарким сонцем біля басейну, незамінними атрибутами стануть плавки Dirk Bikkembergs і шльопанці DSQUARED2.

<b>details one group</b>

Адреси:

  • Dirk Bikkembergs, ТРЦ Атмосфера, Столичне шосе, 103 +38 (044) 393 47 07.
  • DSQUARED2, вул. Басейна, 11, +38 (044) 235 22 25.
  • Plein Sport, мультибрендовий бутік OneGroup, вул. Антоновича, 34, +38 (044) 287 23 87.
  • Philipp Plein, вул. Заньковецька, +38 (044) 278 4848.

Соціальні мережі:

​Instagram – https://www.instagram.com/one.group/
Telegram – https://t.me/one_group_store
Сайт – www.onegroup.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.