До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вибір Vogue: що купити в київських бутиках уже сьогодні

Україна поступово виходить з карантину. Минулого тижня вже змогли відкритися окремішні крамниці, що спеціалізуються на продажі непродовольчих товарів, а це означає, що улюблені модні бренди знову нам доступні офлайн. Ми вибрали найцікавіші позиції, які можна купити в київських бутиках уже сьогодні.

Prada

У київському бутику Prada на всіх шанувальників цього італійського бренду чекає не тільки весняно-літня колекція, а й широка лінійка аксесуарів, серед якої особливо вирізняються предмети в актуальній сьогодні коричневій гамі — невелика сумка через плече й комфортні босоніжки на стійкому підборі.

Реклама

<b>Prada_Quarantine</b>

Saint Laurent

У київський бутик Saint Laurent варто вирушати за класикою бренду — ідеальною косухою й вбранням у стилі сафарі, які на модний подіум 50 років тому вивів саме засновник бренду Ів Сен-Лоран.

<b>SL_Quarentine</b>

Gucci

Гумор та іронія — невіддільна частина ДНК бренду Gucci, який у новому сезоні представляє колекцію аксесуарів, натхнену образом Мікі Мауса. Варто звернути увагу на бренд і шанувальникам тенісного спорту — їхні білі сукні-поло виготовлені бездоганно.

<b>GUcci_Quarantine</b>

Dolce & Gabbana

У життєрадісних італійців Dolce & Gabbana є все, щоб провести це літо максимально яскраво — від сумок у насиченому зеленому відтінку до суконь з квітчастим малюнком.

<b>DG_Quarantine</b>

Louis Vuitton

Для прихильниць сумок Louis Vuitton у київському бутику марки приготували кілька новинок — знакову Capucines Mini в найсмачніших відтінках, ідеальну для відпочинку Escale, у якій монограма LV поєднується з ефектом tie-dye, а також комфортні сумки на пояс.

<b>LV_Quarantine</b>

ICON

У мультибрендовій крамниці ICON представлені бренди, про які сьогодні говорить увесь світ, — від батька деконструктивізму Maison Margiela до заснованої 2009 року марки Petar Petrov.

<b>ICON_Quarantine</b>

Dior

Весняно-літня колекція Christian Dior присвячена Кетрін Діор, сестрі засновника бренду, яка була професійною садівницею і з величезною насолодою доглядала за їхніми сімейними садами. Завдяки її образу в колекції з’явилися сумки, прикрашені флористичними мотивами, і нетипове для бренду взуття на грубій підошві. Ну, а якщо хочеться класики — колекція сумок Saddle Bag тут також є.

<b>NewDior_Quarantine</b>

Burberry

Креативний директор Burberry Ріккардо Тиші вміє грати на контрастах, поєднуючи спадщину цієї британської марки з духом вуличної моди. У київській крамниці марки є що вибрати і шанувальникам першого, і другого.

<b>Burberry_Quarantine</b>

Spazio

У мультибрендовій крамниці Spazio точно знають, у чому потрібно зустрічати весну — надмодні пласкі сумки Rejina Pyo, блискучі Мюлі Wandler і квітчаста мінісукня ROTATE BIRGER CHRISTENSEN серед головних хітів сезону.

<b>Spazio_Quarantine</b>

Max Mara

Max Mara — бренд, який асоціюється з ідеальними пальтами, але вони й аксесуари роблять не гірші — особливо сподобається шанувальникам жанру "тихої розкоші".

<b>Max Mara_Quarantine</b>

Brunello Cucinelli

Кашеміровий светр став однією з найпопулярніших речей під час всесвітнього карантину, але в "короля кашеміру" Brunello Cucinelli в колекціях є й чимало інших речей — від жіночних суконь на щодень до ідеально скроєних костюмів.

<b>Brunello_Quarantine</b>

Salvatore Ferragamo

Цей італійський бренд завжди вмів працювати з класикою — їхні аксесуари й бездоганні брючні двійки тому свідчення.

<b>Salvatore_Quarantine</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.