До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весна настала: 6 модних образів для вагітних

Меган Маркл і Тіна Кунакі – найвідоміші вагітні дівчата на цей момент, за кожним виходом яких стежить весь світ. Їх приклади доводять, що очікування дитини – це не привід носити одяг без форми і не стежити за собою, а навіть якщо дуже хочеться, можна дозволити собі підбори, які в поєднанні з округлим животом мають досить провокаційний вигляд. Спеціально для vogue.ua модель Jazmin Schmerber приміряла 6 образів, у яких вагітність і мода абсолютно не сперечаються одне з одним.

Сукня Baruni, капелюх, Asn Hats, прикраси SUSA Jewelry

Так, справжнім модним порятунком для вагітних дівчат стануть вбрання з струмливого шовку, які особливо гарні у всіх відтінках пустелі – від пісочного до насиченої охри. Це може бути і вечірній комбінезон з глибоким декольте, і сукня з драпіруванням і модне сьогодні плісирування. Урізноманітнити бежевий тренд у гардеробі варто за допомогою речей нарочито яскравих і барвистих – костюма в піжамному стилі з квітковим малюнком або пишної сукні, в якій коротати дні на іспанському пляжі буде особливо приємно.

Реклама

<b>БеременнаяМодель</b>

Фотограф: Christopher Brown (@christopherbrownphotos)

Модель: Jazmin Schmerber (@earth2jazzy)

Стиліст: Paulina De la Paz

Макіяж: Kasha Lassien

Асистент візажиста: Jasmine Vital

Волосся: Jefferson Tangradi

Продюсер: Olga Ivanova

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.