До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Річ дня: дербі Santoni

Santoni представили унікальні пари взуття з крокодилячої шкіри. Це – вкрай складний у роботі матеріал, оскільки кроїти таку шкіру можна тільки вручну, щоб зберегти цілісність лусочок. Технологія вимагає особливої майстерності, яку артизани Santoni відточують декілька років, перш ніж приступити до виробництва взуття.

Santoni

Для кожної пари майстер обирає дві різні шкури крокодила, візерунок лусочок яких повинен походити один на одного. Покривають і прошивають шкіру також виключно вручну. Santoni працюють з сировиною, яку поставляють з США і країн Південної Америки.

Реклама

<b>Santoni Crocodile Pairs1</b>

Фінальний і дуже важливий етап – знаменита запатентована Santoni технологія фарбування, при якій пару покривають фарбою в 6-8 шарів. Так майстрам вдається досягти складних насичених відтінків. У підсумку, кожна пара стає також ж унікальною, як, наприклад, відбиток пальця її власника.

<b>Santoni Crocodile Pairs2</b>

Приміряти дербі і монки зі шкіри крокодила можна в монобрендовому бутіку Santoni за адресою вул. Басейна, 6, ТЦ "Мандарин Плаза", 2-й поверх.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.