До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У стилі ретро: рекламна кампанія Symbol весна-літо 2021

У весняно-літньому кампейні мультибрендова крамниця Symbol звертається до найгарячіших тенденцій сезону — естетики й стилю культових епох 60-х і 70-х років.

1960-ті: безклопоття "золотої молоді"

Шістдесяті роки були часом, коли традиції порушувалися, а самовираження заохочувалося. Це десятиліття, наснажене молоддю того часу, принесло багато стильового натхнення. Йдучи від манірних і правильних 50-х до нових бунтівницьких часів, мода 60-х стала революційною й уособлювала веселий і вільний дух тієї епохи.

Від дебюту мініспідниць до безлічі нових силуетів, 1960-ті прогули порушенням модних норм і традицій. Завдяки впливу британської моди, розквіту жіночих гуртів, як-от The Supremes із їхніми сценічними сукнями, і прориву Твіггі в 60-ті роки з’явилося безліч новинок, що надихають і сьогодні.

Реклама

Не можна заперечувати, що 1960-ті були однією з найяскравіших епох у моді. Визначаючи тон сучасного стилю, десятиліття зробило революцію в жіночому одязі завдяки яскравим кольорам і фасонам та бунтівницькому способу життя молоді. Тому не дивно, що понад пів століття по тому ключові тенденції того часу й далі впливають на дизайнерів, стилістів і прихильників моди в усьому світі.

Настрій свінгувальних шістдесятих можна вловити в білій сукні А-силуету Valentino, в образах, створених у техніці color blocking, що поєднують жовту блузку Roksanda й помаранчеву спідницю Valentino, у грайливому міні Balmain, яке оцінила б сама Мері Куант, грайливих туфлях Miu Miu або футуристичній сумці Coperni. Кожна річ у весняно-літньому кампейні Symbol випромінює енергію кольору.

1970-ті: від дітей квітів до Нового Голлівуду

Не дарма 1970-ті залишаються одним з найстильніших десятиліть усіх часів. Від штанів кльош до вкорочених пальт і мініспідниць — епоха породила еклектичне поєднання різних стилів.

70-ті подарували світові безліч тенденцій, які актуальні до сьогодні, байдуже, розумієте ви чи ні, що вони з того часу. Яскраві черевики вище коліна, сукні з неабиякими принтами, оксамитом і вельветом, блузками в стилі бохо, короткими спідницями — епоха 1970-х стабільно з’являється в колекціях брендів що кілька сезонів.

Цей гламурний період також породив безліч незабутніх ікон стилю — Фарру Фосетт, Грейс Джонс, Б’янку Джаггер, Даяну Росс, Шер, Джейн Біркін — на чий стиль ми орієнтуємося до сьогодні. Через 50 років у центрі уваги все так само перебуває жінка: вільна й незалежна, яскрава й самобутня, вона знає, чого хоче, і сміливо йде до своїх цілей.

Культові рухи епохи гіпі й диско на піднесенні транслюються й сьогодні через сучасну призму моди. У весняному лукбуку Symbol представлені образи зі струмливих тканин, як у сукні Emilio Pucci, розкішне оздоблення пір’ям, як у вбранні Valentino. Соковиті кольори, навмисне великі квітчасті принти — у комплектах Etro. Структурні сумки геометричних форм, масивні різнобарвні прикраси й окуляри — у найкращих традиціях ретро-футуризму.

Естетика й знакові речі 60-х і 70-х повертаються і в чоловічих колекціях. Відтворіть образ у стилі Жана Поля Бельмондо на французькій Рив’єрі, вибравши футболку поло Isaia, яскраві шорти Canali й білу пару взуття. Або повторіть образ молодого голлівудського актора в штанах-дудочках Dolce & Gabbana і яскравому бомбері Stefano Ricci. У кращих традиціях вільних епох цього сезону чоловіків заохочують всіляко експериментувати з кольором, патернами, фактурою й силуетами.

The Future Is Now: онлайн-приміряльня symbol.ua

Мультибренд Symbol надає своїм клієнтам можливість приміряти будь-яку річ у своїй онлайн-приміряльні на сайті symbol.ua. Ця унікальна функція дає змогу віртуально підібрати образ всього лише в кілька кліків. Все, що вам потрібно:

  1. вибрати стать;
  2. відтінок шкіри;
  3. зазначити власні розміри;
  4. додати улюблені бренди;
  5. вибрати категорії: верх, низ, верхній одяг, сукні;
  6. купити весь образ в один клік.

Весняно-літня колекція вже доступна в мережі крамниць Stymbol і на офіційному сайті ритейлера symbol.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.