До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкрили магазин AllSaints

Promotion

Все більше обожнюваних модниками брендів відкривають свої магазини в Києві. Тепер більше не доведеться їздити далеко за британською маркою AllSaints, серед знаменитих шанувальників якої вже числяться Джіджі Хадід, Ріанна, Бейонсе і подружжя Бекхемів.

Реклама

Зараз в магазині представлена ​​поточна весняно-літня колекція, про яку креативний директор Уілл Бидл AllSaints розповідає: "Чим більше випускається колекцій AllSaints і поширюється вплив Східного Лондона по всьому світу, тим більше я відчуваю зміну модних настроїв. Схоже на те, що у світу моди з'явився новий інтерес до реального життя людей і суспільства в цілому, тому цікаво, що модні бренди та засоби масової інформації продовжують презентувати бікіні в той час, як клієнти по всьому світу все ще прокидаються в моторошно холодних погодніх умовах. Це те ж саме, що продавати пухові куртки в середині літа. Назвіть це наслідком глобального потепління або просто модою, що застрягла в своїй "вежі зі слонової кістки", але все це здається мені не послідовним. Поза сезонним. Тому я хотів би показати реальність і прагматизм колекцією, кампанією і головною темою "Поза сезоном".

<b>AllSaintsStore</b>

"Поза сезоном" за версією AllSaints – це пальто та куртки, різноманітний трикотаж і найбазовіша палітра відтінків. Презентація колекції відбулась на Ібіці – на тлі пустельних будинків і вулиць, але при цьому передавши справжню красу і стиль поза сезоном і поза трендами "цієї хвилини".

Адреса магазину AllSaints: м. Київ, вул. Горького 176, ТРЦ Ocean Plaza, 1 поверх.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.