До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українські модниці розповідають про бренд Moschino

Цікаві факти про Moschino від українських інфлюенсерів в спеціальній зйомці бренду.

Олександра Олійник, засновник фонду "Велике серце"

Улюблений аксесуар? Обожнюю сумки і рюкзаки!
Що завжди можна знайти у вас в сумці? Все, що завгодно: косметику, їжу, книги, все залежить від розміру сумки.
Кого з дизайнерів ви б запросили на вечерю? Важко виділити когось одного, адже невідомо, хто з них в результаті виявиться цікавим співрозмовником. Впевнена, що всім є про що розповісти. З українських дизайнерів – запросила б Олену Реву – з нею я хоч на край світу!
Правило вашого стилю?
Немає ніяких правил. Все змінюється дуже швидко, іноді дивишся свої фото п'ятирічної давності і думаєш: "Як можна було таке вибрати?". Головне правило – почуватись впевнено і комфортно.

Реклама

Цікавий факт про бренд Moschino? Дізналася, що талісманом бренду є мультяжна героїня Оливка з американського мультфільму про моряка Папая. А цей мультфільм, до того ж, один з моїх улюблених.

Елла Кандиба, топ-модель

Улюблений аксесуар? Однозначно сумка! Це навіть можна назвати залежністю.
Що завжди можна знайти у вас в сумці? Зі мною завжди блокнот "склеротичка"! Це найвірніший друг, який не дає мені забути про всі заплановані справи і зустрічі.
Кого з дизайнерів ви б запросили на вечерю? Думаю, я б покликала на вечерю Ентоні Ваккарелло, нам було б про що поговорити! По-перше, мені дуже подобається все, що він робить. По-друге, я б привітала його з призначенням на пост дизайнера будинку Saint Laurent. По-третє, я б подякувала Anthony за те, що поки я активно працювала, він брав мене на всі свої шоу.
Правило вашого стилю? Бути собою!

Цікавий факт про Moschino? Знаю, що бренд один з перших почав підтримувати навколишнє середовище. Одна колекція Франко Москіно 1994 року була створена з екологічно чистих матеріалів, що на той час було дуже прогресивно.

Вікторія Козлова, со-засновник компанії One Group

Улюблений аксесуар? Окуляри.

Що завжди можна знайти у вас в сумці? У моїй сумці завжди є мій робочий блокнот, телефон і мініатюра улюбленого аромату Kilian.

Кого з дизайнерів ви б запросили на вечерю? Запросила б братів Кейтенів засновників DSQUARED2. Стежу за ними в соціальних мережах, вони дуже світлі і позитивні. На останньому тижні моди в Мілані ми випадково зустрілися, Дін був у гарному настрої і особисто показав як правильно зав'язувати пояс на сукні їх бренду.

Правило вашого стилю? У мене немає прихильності до якогось певного стилю, головне мати доречний вигляд у потрібній ситуації. Люблю цікаві образи, подобається змішувати класичні базові речі з яскравими деталями. І, звичайно, сукні. Адже це вже майже повний образ, до якого залишилося всього лише додати аксесуари.

Цікавий факт про Moschino? Безумовно, що Джеремі Скотт, як і багато дизайнерів, дружить із зірками шоу-бізнесу. Читала в деяких його інтерв'ю, що якби він не став дизайнером, то був би поп-співаком. На цю тему з ним стався кумедний випадок на концерті Ріанни, де співачка простягнула йому мікрофон, щоб він продовжив співати замість неї.

Аліна Алієва, засновник beauty-простору Sorelle
Улюблений аксесуар? З улюблених аксесуарів на першому місці годинник і сумка.

Що завжди можна знайти у вас в сумці? Оскільки я стежу за своїм харчуванням, то в моїй сумці завжди можна знайти ідеальний перекус горіхи макадамія.

Кого з дизайнерів ви б запросили на вечерю? Якби я могла когось запросити з дизайнерів на вечерю то це був би однозначно Том Форд.

Правило вашого стилю? У звичайному житті я надаю перевагу джинсам, футболкам, легким коротким сукням і черевикам, а ось якщо говорити про вечірні виходи то це завжди високі підбори і сукні різної довжини, або ж брючні комбінезони з високою талією. А ще, останнім часом, мені подобаються костюми з об'ємними піджаками.

Цікавий факт про Moschino? Читала, що спочатку Moschino був задуманий, як бренд повсякденного одягу. І тільки згодом розширився до вечірньої лінії, взуття та парфумерії.

Оксана Левченя, художниця

Улюблений аксесуар? Підтяжки. Відразу виникає асоціація з "Нічним портьє" режисера Ліліани Кавані.

Що завжди можна знайти у вас в сумці? У моїй сумці можна знайти все, що завгодно: від зошитів з конспектом до набору "вихідного дня" з вітровкою або паркою.

Кого з дизайнерів ви б запросили на вечерю? Для вечері я б зібрала цілу команду: там були б Лі Санг Бонг, щоб засипати її питаннями про її культуру і як це поєднувати в своїй творчості корейську поезію і каліграфію; Джонатан Андерсон, щоб розпитати його про інтеграцію традиційних ремесел в унікальні речі Loewe; прекрасна Анн Демельмейстер, щоб побути в полі її внутрішньої сили, Джон Гальяно, щоб дізнатися як це бути генієм і вигнанцем одночасно; Метью Вільмсон, щоб дізнатися, куди він пропав; і звичайно ж, Джеремі Скотт хочеться дізнатися про його трансформації і як в них вживаються панк і перфекціонізм.

Правило вашого стилю? Якщо багато думати про власний стиль – його не буде.

Цікавий факт про Moschino? Знаю, що Джеремі Скотт став зіркою ще з першого свого показу 1997 року. Як випускник Pratt, він представив в Парижі колекцію з паперових медичних халатів, після чого йому запропонували створювати концертні костюми для поп-зірок.

Photo : Денис Маноха @denismanokha

Style: Elena Vasyachyhyna

MUA: True Colours @tc_kyiv

Монобрендовий бутік Moschino – вул. Басейна, 11

Телефон: 044 235 2215

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.