До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Свій Фешн: спільний проект Ukrainian Fashion Week і "Всі. Свої"

Вперше "Всі. Свої" та Ukrainian Fashion Week запускають спільний проект під назвою "Свій Фешн". Для Ukrainian Fashion Week колаборація з головною платформою українських мас-маркет виробників – це чудова можливість повернути місцевий ринок українським брендам і вибудувати правильну комунікацію між споживачем і дизайнером.

"Свій Фешн"

Ukrainian Fashion Week виступить у межах проекту "Свій Фешн" зі своїм окремим корнером, який представить колекції дизайнерів-резидентів UFW: ARTEMKLIMCHUK, BOBKOVA., CHUPRINA, CIRCUL, DAFNA MAY, DARJA DONEZZ, FINCH, GASANOVA, GRIE, JULIYA KROS, KIR- KHARTLEY, KRISTINA LAPTSO, LL by LITKOVSKAYA, MARSALA, PASKAL, RITO, ROUSSIN by SOFIA ROUSINOVICH, RYBALKO, YANA CHERVINSKA.

Реклама

"Головний задум маркету "Свій Фешн" – представити українські бренди дизайнерського одягу на одній великій платформі. Зазвичай вони розташовані в окремих студіях або шоу-румах – ми ж зберемо весняні колекції від багатьох дизайнерів в одному місці. Ми хочемо продемонструвати, що українська мода – це історія про творчість і якість. Тому не обов'язково влаштовувати "полювання" на новинки зі світових подіумів, щоб мати стильний вигляд: адже того ж результату можна досягти з вибором українських дизайнерів. На маркеті будуть представлені: другі лінії, капсульні колекції ready-to-go, знакові речі брендів. Тобто одяг сегмента medium і medium +", – коментують у "Всі. Свої".

"Свій Фешн"

Подія відбудеться 8-10 березня в Києві за адресою вулиця Десятинна, 12 і збере близько 180 українських брендів, дизайнерів одягу, взуття, аксесуарів і білизни, які представлять колекції сезону весна-літо 2019. А поки можна подивитися тизер майбутньої виставки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.