До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Супутники весни: головні аксесуари нового сезону

У кожного нового сезону є свої модні правила, які перетворюються в головні тренди. Три найважливіші тенденції прийдешньої весни охоплюють всі сфери життя, а якщо використовувати аксесуари від One Group, то можна вибудувати ідеальний модний гардероб.

Класика жанру

Модні дизайнери знову згадали про класичні форми і матеріали, злегка переосмисливши їх і наповнивши новими задумами. Наприклад, легендарна сумка MOSCHINO кольору квітневого неба отримала сяючу золоту фурнітуру, а крихітну канонічну сумочку головний дизайнер MOSCHINO Джеремі Скотт пофарбував в колір рожевого зефіру. Класика Philipp Plein в теплому кольорі nude доповнена блискучою головою пантери.

Реклама

<b>москино весна 2018</b>

У великому місті

Вулична мода добралася до головних подіумів, і тепер цитати стрітстайла можна побачити, фактично, в кожній колекції, особливо це стосується аксесуарів. Почуття гумору і легкий, веселий спосіб життя модних дизайнерів втілили у форми пустотливих casual-аксесуарів. Смішна дівчина Бетті Буп тепер живе на сумочці, а куртка-косуха перетворилася в модний аксесуар і справжній бестселер від MOSCHINO. Замок на рожевій сумці Philipp Plein у формі срібних наручників з ключем – це відмінна ілюстрація добровільних модних заручників.

<b>mosch 2</b>

Спорт і шик

Тренування будуть продуктивними з правильною екіпіровкою. Функціональний рюкзак ніжного рожевого кольору – fashion-геометрія від Moschino. Нова жіноча сила і характер наявні у рюкзаку з анімалістичним принтом Plein Sport або ультрамодній поясній сумці Dsquared2.

<b>mosc1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.