До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Spring break: що взяти з собою на травневі свята

Травневі свята настануть швидше, ніж ви складете список того, що потрібно взяти з собою на невеликі канікули. Тому пакувати валізи потрібно зі знанням справи і модних трендів. Якщо поділити потрібні аксесуари і наряди на категорії, ви значно прискорите процес і ще й отримаєте естетичне задоволення.

Аксесуари

Сережки Marni кольору сицилійського апельсина, гаманець Gucci з улюбленою цифрою Алессандро Мікеле, шовковий шарф Salvatore Ferragamo чи кумедна кепка Sacai – у валізі для довгого вікенду завжди знайдеться місце для приємних дрібниць.

Реклама

<b>хм аксессуары</b>

Сумки

Солом'яна сумка Cult Gaia, яка нічого не приховує, ідеальна для походу по стародавніх руїнах; фіалкове "відро" Lancaster – для ледачого відпочинку на відкритій терасі, або велика блискуча Christian Louboutin – для автентичного шопінгу, брати тільки одну сумку у відпустку – це злочин.

<b>хм сумки</b>

Сукні

Мало які вбрання мають наскільки доречний вигляд на відпочинку, як бавовняні і батистові легкі сукні. Сонячно-жовта Jacquemus або ніжно-рожева Joseph, лавандова Moncler або кольору ванільного морозива Victoria Victoria Beckham, з рукавами-ліхтариками Natasha Zinko або оголеними плечима N°21 – місця займають небагато, зате створюють образ на мільйон.

<b>хм платья</b>

Взуття

Плетені танкетки Santoni і блискучі стійкі каблуки Good vibes, плетені рожеві босоніжки Casadei і білосніжні сандалі N°21 – ось необхідний мінімум, без якого абсолютно точно не варто вирушати у відпустку.

<b>хм обувь</b>

Соцнезахисні окуляри

Футуристично-тонкі оправи Garrett Leight і з легким флером ретро Burberry, фантазійні Gucci і вишукані Salvatore Ferragamo – в перший по-справжньому сонячний і теплий вікенд не обійтися без ультрамодних сонцезахисних окулярів.

<b>хм очки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.