До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація весняно-літньої колекції Fabiana Filippi

У київському бутіку Fabiana Filippi відбувся весняний коктейль, присвячений весняно-літній колекції бренду, який вже понад 30 років відомий своїм кашеміром і стриманим поглядом на сучасний гардероб. Стилістику марки найкраще визначає словосполучення "тиха розкіш": бездоганна якість, позачасові силуети і акуратне використання акцентів роблять одяг марки улюбленим як у італійських аристократів, так і в азіатських студенток.

Бутік Fabiana Filippi в Києві
Бутік Fabiana Filippi в Києві
Бутік Fabiana Filippi в Києві

Головною частиною вечора став майстер-клас від стиліста Ліни Христофорової, яка на прикладі колекції розповіла про ключові тенденції весни і показала, як правильно форматувати базу гардероба, експериментувати з аксесуарами і легко перетворювати денний образ у вечірній.

Реклама

<b>FabianaFilippi_Lection</b>

Ознайомитися з колекцією, послухати стиліста і просто красиво зустріти весну в бутік Fabiana Filippi прийшли Марина Дишук, Ірина Богдан і Юлія Єрмолаєва.

<b>FabianaFilippi_Guests</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.