До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація колекції LIU JO весна-літо 2019

Promotion

Італійський бренд LIU JO представив нову весняно-літню колекцію, про яку розповіла одна з найвідоміших стилістів у країні, Ольга Слонь.

Реклама
Ольга Слонь

Гості презентації дізналися від Ольги про головні тренди сезону, особливості підбору одягу відповідно до типажу зовнішності і фігури, секрети комбінування кількох принтів і фактур в одному образі.

Весняно-літня колекція LIU JO
Весняно-літня колекція LIU JO
Весняно-літня колекція LIU JO

Також на прикладі численних ліній LIU JO стиліст показала, як денний образ легко переформатувати у вечірній, і чому аксесуари дійсно багато означають.

<b>LiuJo_Select</b>

Ознайомитися з новинками сезону від LIU JO і обговорити їх за келихом шампанського прийшли Ірина Данилевська, Кароліна Ашіон, Антоніна Матвієнко, Ірина Турбаєвська.

<b>Liu_JO_Guests</b>

Італійський бренд LIU JO в Україні представляє мережа мультибрендових магазинів ARGO. Бутики LIU JO відкриті в Києві, у торгово-розважальних центрах OCEAN Plaza і Гулівер. В Одесі бутик розміщений за адресою: вул. Рішельєвська, 12.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.