До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святкові образи від Monet для всіх знаків зодіаку

Fashion Group Monet до новорічних та різдвяних свят підготувався з усією серйозністю: представив не просто гід по святкових вбраннях, а підібрала їх відповідно до знаків зодіаку.

Скласти свій festive-гардероб команда стилістів пропонує за допомогою образів з колекцій Aphero, Alessandra Rich, David Koma, Magda Butrym і Rasario. Останній, до речі, в Monet представлений ексклюзивно в Україні, а модні інсайдери його люблять за оспівування жіночності і чуттєвості в кожній речі.

Реклама
Нова колекція Rasario – це легкі напівпрозорі тканини, сукні-бра, корсети і жіночний силует
Вогняні знаки

Овен, Лев і Стрілець – ці знаки належать до групи вогненних, тому в новорічну ніч вони повинні по максимуму проявити свій характер. Розкрити пристрасну натуру допоможуть розкішні металізовані сукні – із золотистою або срібною фактурами.

<b>Monet_Fire</b>

Земні знаки

Земні знаки (Телець, Діва, Козеріг) зимові свята мають провести не тільки з блиском в очах, але і на одязі. Їм не обійтися без леліток і люрексу. Ще один плюс такого вибору – блискучі вбрання будуть актуальними і цієї весни.

<b>Monet_Earth</b>

Повітряні знаки

Знакам Повітря (Водолій, Близнюки і Терези) не обов'язково вибирати щось підкреслено легке і повітряне у новорічну ніч. Навпаки, можна зіграти на контрасті і звернути увагу на благородний оксамит, який має особливо ефектний вигляд у парі з сукнею-футляром, добре тримає форму і робить ідеальним силует.

<b>Monet_Air</b>

Водний знак

Водним знакам (Рак, Скорпіон і Риби) астрологи рекомендують звернути увагу на вбрання, що відкривають ноги. Це може бути і сукня до підлоги з високим розрізом, і зухвала міні в найкращих традиціях 1980-х.

<b>Monet_Water</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.