До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відкриття спільного магазину Irina Tydnyuk і Kotovich в Одесі

Promotion

21 квітня в уже по-літньому теплій Одесі дизайнери-близнючки Ірина Тиднюк і Христина Котович відкрили спільний магазин своїх іменних брендів. Тепер повсякденний одяг Irina Tydnyuk і мінімалістична білизна Kotovich ідеально поєднуються в одному просторі і в одному гардеробі. Відкриття відбувалось у форматі вечірки Pre-May Day Party.

Реклама
Христина Котович і Ірина Тиднюк

Магазин розташований в історичному центрі міста, на одному з найжвавіших кварталів вулиці Катерининській, в будинку № 7. Крізь великі вікна, обрамлені в червоне дерево, видно стильний стриманий інтер'єр у впізнаваній кольоровій гамі.

На вході гостей зустрічала фотозона, оформлена декораторами студії Colombina у стилі тропічного лісу з яскравою зеленню. Традиційними для Pre-May Day Party домашніми лимонадом, просекко і коктейлями пригощав Zelda Bar. А майстри б'юті-бару Place by Fusion дбали про красу власниць магазину, співробітників і гостей. Постійні клієнти отримали в подарунок маски для обличчя і бонусні процедури в салоні.

Привітати Ірину та Христину прийшли Діма Доманоф, Сергій Мельников, Інеса Лефі, Саша Бурзум, Шейна Мирецька, Крі Сініцька, Олена Галант, друзі і колеги.

<b>TudnyukPresentation</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.