До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відкриття оновленого корнера українських дизайнерів у ЦУМі

Київський ЦУМ готовий зустрічати весну – на третьому поверсі універмагу відкрили оновлений корнер українських дизайнерів, в якому представлені одні з найцікавіших і найбільш затребуваних локальних брендів.

Ksenia Schnaider
A.M.G. BRAND
Dafna May

Тепер не потрібно далеко їхати за всіма улюбленими джинсами Ksenia Schnaider, а ідеально скроєні піджаки A.M.G. і затишні светри T. Mosca чекають своїх прихильниць прямо в центрі міста. Також в оновленому корнері можна знайти сукні будь-якого ступеня святковості Dafna May, відмінні штанні двійки Katerina Kvit і ультражіночні вбрання Elena Burba. Причому, команда байєрів універмагу інтригує, що це ще не всі імена і до вже наявного набору у найближчий час додасться ще кілька всім добре відомих брендів.

Реклама

<b>TSUM_OPENING_UKRDIS</b>

Ознайомитися ближче з колекціями і привітати дизайнерів з новим місцем продажів прийшли: модель Алла Григор'єва, телеведуча Олександра Кучеренко, співвласниця мережі One Group, Вікторія Козлова і дизайнер Олена Рева.

<b>TSUM_UKRDIS_GUESTS</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.