До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відкриття флагманського магазину L'AKMUS Bags&Shoes

17 квітня в ТРЦ "Ocean Plaza", на першому поверсі відбулося відкриття флагманського магазину L'AKMUS Bags&Shoes. Трирічний досвід роботи L'AKMUS Bags&Shoes (iLAKMUS.com) онлайн дозволив максимально адаптувати асортимент магазину під сучасні українські реалії та представити одну з найцікавіших ліній в ніші взуття та аксесуарів.

L'AKMUS Bags&Shoes є офіційним, а в багатьох регіонах України – ексклюзивним, дистриб'ютором брендів: Cavalli Class, Coccinelle, Furla, Karl Lagerfeld, Trussardi Collection і Trussardi Jeans, Marc Jacobs, Michael Kors, Missoni, Paul Smith, See by Chloé, Voile Blanche, Alexander Smith, Beyond, Coach, Colors of California, Corsoundici, Flower Mountain, Gaimo, Haikon Hada, Laocoonte, Logan, Nors, OXS, Paradox, Parisienne, Pokemaoke, Pretty Ballerinas, Reliquiae, Sam Edelman, Savas, Serapian, Soludos . На цей момент вже відкриті мультибрендові магазини в Києві (Мануфактура, Ocean Plaza), Одесі та Дніпрі. Також працює інтернет-магазин.

Реклама

Розкриваючи концепцію аксесуарів як лакмус стилю, організатори додали в івент трохи магії. У декорованому різнокольоровими колбами інтер'єрі проводили експерименти – як зі стилем, так і в прямому сенсі, з лакмусовим папером. Використовуючи девіз #LAKMUS_YOURSELF, гості опускали персональні тест-смужки в різні розчини – і отримували особисте fashion-передбачення на сезон в залежності від кольору хімічної реакції.

Логічне продовження різнокольорові експерименти отримали в Лакмус-барі, де гості дегустували фіолетові, червоні, зелені та жовті коктейлі, після чого вивчали колекції в аналогічних тонах. Особливою популярністю користувалися аксесуари Karl Lagerfeld, #Gitabag від Trussardi, яскраві сумки Marc Jacobs і сафарі-колекції від іспанців Haikon Hada і OXS.

<b>лакмус 1</b>

iLAKMUS.com

facebook.com/ilakmus

Insta: @iLAKMUS

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.