До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З любов’ю до Києва: лукбук ЦУМу сезону осінь-зима 2020/2021

ЦУМ Київ представив лукбук поточного сезону, у якому зібрав актуальні осінньо-зимові речі міжнародних та українських брендів. Фото й відео з прив’язуванням до Києва націлені на те, щоб розкрити ЦУМ як головний мультиаудиторний шопінг-майданчик столиці, культурний та історичний символ міста, а також невіддільну частину його сучасного життя.

<b>ЦУМ FW 20/21 2</b>

Реклама

Баєри ЦУМу радять у новому сезоні вдягатися у відтінки бежевого, додавати до свого гардероба картаті речі, не нехтувати анімалістичними принтами й аксесуарами з кольорової шкіри. У лукбуку зібрано сорок образів для різних життєвих ситуацій: від ранкових пробіжок і обідів з подругами до ділових зустрічей, побачень і сімейних вечер.

<b>ЦУМ FW 20/21</b>

ЦУМ представив колекції сезону осінь-зима 2020/2021, як давно вподобаних брендів, серед яких Proenza Schouler, Victoria Victoria Beckham, Jimmy Choo, Sergio Rossi, Versace, Dolce & Gabbana, N21, See by Chloe, Nanushka, Manu Atelier, Bally, Y-3, так і нових — By Far, AAPE by A Bathing Ape, Bimba Y Lola, Cortigiani, Norse Projects і Wood Wood.

У новому сезоні ЦУМ і далі працює над проблемами сталого розвитку, тому портфель брендів поповнився новими іменами, які розвивають свою екостійкість. Наприклад, бренд спідньої білизни Organic Basics із Копенгагена, етичний джинсовий бренд Boyish з Лос-Анджелеса, бренд жіночого одягу з Данії Gestuz.

<b>ЦУМ FW 20/21 1</b>

На третьому поверсі в ЦУМі представлені колекції понад 90 українських дизайнерів. У новому сезоні до таких імен, як Ksenia Schnaider, Anna October, Sleeper, ElenaReva, Litkovskaya, доєднався Frolov, Gudu, Katrine K.

Джерелом натхнення для створення лукбуку #TsumKyivCityGuide стала столиця України, місто, яке приваблює своїми локаціями й історією. Знімання проводили в улюблених місцях для прогулянок киян — на пішохідно-велосипедному мості через Володимирський узвіз, біля фонтану на Володимирській гірці та сквері ім. Івана Франка, біля станції метрополітену "Хрещатик" і на даху ЦУМу з панорамним краєвидом на головну вулицю міста.

Всі речі із сезонного лукбуку ЦУМу вже доступні для купівлі в універмазі та на сайті tsum.ua.

Над зніманням працювали:

Фотограф — Аня Брудна

Стиліст — Євгенія Скварська

Асистент фотографа — Маша Кислова

Асистенти стиліста — Вікторія Юхимець, Андрій Биберов

Макіяж і зачіски — Оксана Черепаня

Асистент з макіяжу і зачісок — Маргарита Бондаренко

Моделі — Тетяна Поліщук, Алекс Киртока, Клим Домарадський, Олег Должанський, Христина Абібулаєва, Єва Подурян, Валерій Пахомов, Павло Грабовський, Ненсі Топко, Кая Самініна

Моделі-діти — Амелі, Лада, Кирило

Сет-дизайн — ComilfoDecor

Відео — 5films

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.