До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий романтизм: колекція Mango весна-літо 2018

Promotion

Легкі волани на сукнях, хвилясті блузи, мереживо кроше, етнічні принти в натуральних тонах, мюлі на плоскій ході – нова колекція Mango романтична і ніжна, як перший морський бриз. У ній представлені всі предмети гардероба, які точно знадобляться цього літа. Капелюхи та сумочки з соломки, сонцезахисні окуляри, легкі топи та сарафани, брюки-карго і широкі замшеві пояси з великими пряжками – можна носити в спекотній літній столиці і на вечірній набережній невеликого приморського містечка.

Реклама

Vogue.ua вибрав головні модні тенденції літнього сезону.

Мереживо і соломка

Сукні з білої, лимонної або блакитної бавовни, прикрашені мереживом, найкращий вигляд матимуть з невеликими аксесуарами з соломки. Неймовірно модна в новому сезоні кругла сумочка додасть образу жіночності та романтичності.

Етнічні принти

Модні етнічні принти носити зовсім нескладно, якщо дотримуватися певних правил. По-перше, не зловживати великими прикрасами і занадто складними аксесуарами, а по-друге, носити їх з нейтральними за кольором речами: білими, бежевими, пісочним або блакитними. Тоді вдасться ідеальний образ в дусі Джейн Біркін.

Новий дабл дресинг

Суть нового дабл дресингу полягає не в тому, щоб одягнутися в однакові сорочки і штани, а в тому, щоб скласти гармонійний парний гардероб з різних речей, але об'єднаних однією кольоровою гамою або стилістичним рішенням. Морська смужка і синьо-білий малюнок, клітина віші і бежева бавовна – додайте трохи французького шику цього літа.

Ретро-романтизм

Чоловіча частина колекції створена також з легких натуральних тканин: льону та бавовни. Сорочки та поло теракотового, синього і білого кольорів ідеально поєднуються з принтом в смужку, а класичні силуети натхненні образами акторів 1960-х років.

<b>предметка манго</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.