До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Net-A-Porter випустить ексклюзивні дизайнерські колекції до Рамадану

Онлайн-ритейлер Net-a-Porter представить 17 ексклюзивних капсульних колекцій до Рамадану – місяця обов'язкового посту мусульман.

Кампанію, обличчям якої стала модель Шафрон Вейдер, знімав фотограф Алекс Франко в Марракеші. На фото читається елегантний, але сучасний погляд на вечірній одяг і те, як красиво доповнені образи вишуканими виробами від ювелірних брендів Buccellati, Selim Mouzannar і Anissa Kermiche.

Реклама

Всього в ініціативі Net-a-Porter створити речі до мусульманського посту взяли участь 17 брендів. У їх число увійшли: Dundas, Rasario, Reem Acra, Mary Katrantzou, Haider Ackermann, Jenny Packham, Oscar de la Renta, Naeem Khan, Ralph & Russo, SAFiYAA, Etro, Carolina Herrera, Marchesa, Marchesa Notte, Galvan, Louisa Parris і Talbot Runhof.

"За останні кілька років інтерес до особливих товарів, розроблених спеціально для Рамадану, поряд зі скромною модою в цілому, значно зріс не лише на Близькому Сході, а й у всьому світі. Наша серія з 17 ексклюзивних капсул, спеціально призначених для цього випадку, є нашим найбільшим на сьогодні проектом і, без сумніву, задовольнить потреби наших клієнтів", – розповідає байєр Net-A-Porter, Елізабет фон дер Гольц.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.