До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де в Україні купувати люксовий вінтаж: ресейл-платформа Luxury Second Life

Люксовий ресейл сьогодні – це один з дедалі більших і перспективних сегментів модної індустрії. Причин такої популярності безліч – від бажання мати якісну річ за розумні гроші до дбайливого ставлення до природи.

В Україні люксовий ресейл також активно розвивається – наші дівчата і здають речі, і перебувають у пошуку раритетних скарбів. Одним з помітних гравців на цьому ринку є ресейл-проєкт Luxury Second Life, що його заснувала Аліса Хомер разом із чоловіком.

Реклама

"Коли мені було 16 років, я навчалася в Лондоні й уже тоді активно цікавилася модою. Щоправда, на речі з останніх дизайнерських колекцій грошей тоді не мала, але мала величезне бажання розібратися в цій сфері. Саме тоді мою увагу привернули численні вінтажні крамнички, в яких можна було знайти і сумку Chanel невідомого року випуску, і потерту, але дуже гарну Kelly від Hermes або жакет Yves Sainr Laurent, який, здавалося, скроїв сам маестро, – розповідає Аліса Хомер ідею створення Luxury Second Life. – Щиру цікавість я вирішила перевести в професійну – влаштувалася працювати в мультибрендову крамницю, вивчила специфіку роботи з покупцем, баїнг. Паралельно вивчала історію моди й усі нюанси процесу аутентифікації".

Проєкт Аліси Хомер функціонує вже вісім років. Запустила вона його у 2014 році, коли з рідного Донецька через воєнні дії переїхала до Києва з чоловіком. Так почалася історія Luxury Second Life – з невеликої крамнички вона перетворилася на велику платформу, де не женуться за кількістю, а вишукують рідкісні лоти, працюють з останніми колекціями та лімітованими дропами. Важливо, що Luxury Second Life – це сімейний бізнес і до кожного гостя тут ставляться з таким самим теплом, як до найближчих людей.

Luxury Second Life у Києві

"Ми дуже пишаємося нашою селекцією і це перше, на що ми звертаємо увагу. На цю мить наша крамниця вже охоплює 200 квадратних метрів, а на онлайн-платформі близько 40 000 клієнтів, – діляться засновники. – Робота наших менеджерів іноді нагадує перегони, коли треба першими замовити цінний лот, і не віддати його нікому".

Аутентифікація – окремий предмет гордості проєкту Аліси Хомер та її чоловіка. "Кожна позиція проходить кілька етапів аутентифікації, ми знайомі з розробниками передової технології Entrupy та стали першими їхніми офіційними партнерами в Україні. Всі сумки Hermes проходять контроль Bababebi, а речі й аксесуари йдуть на ручну перевірку до штабу працівників сфери люксу, наших експертів та надсилаються до сервісів для отримання сертифіката справжності Realauthentificate, Authenticfirst тощо", – розказують у Luxury Second Life.

Luxury Second Life у Києві

Дбають тут не тільки про покупців, для яких готові знайти ті самі годинники Cartier в Сінгапурі або сумку Hermes десь у Європі, а й продавців. Наприклад, якщо товар відповідає критеріям крамниці, то його викуповують одразу й продавцеві не треба чекати, як і коли він продасться – це вже турбота ритейлера.

Масштаб роботи Luxury Second Life характеризує ще один цікавий момент – закриті офіси по світу, де збираються викупні позиції для стоку, оскільки завдяки численним зв’язкам з іншими ресейлерами знайти ту саму річ можна будь-де, адже світ насправді не такий уже й великий.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.