До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі чорні джинси сезону осінь-зима 2021/2022

Комфортні, універсальні й доступні в різних формах — чорні джинси — один з тих основних елементів гардероба, які виходять за межі моди й часу. Байдуже, гранжевий у вас стиль чи гламурний і на який бюджет розраховуєте, для вас завжди знайдеться ідеальна пара.

черные джинсы 2021
черные джинсы 2021
черные джинсы 2021

Перевагу в сезоні осінь-зима 2021/2022 варто віддати чорним прямим джинсам у вінтажному забарвленні. Подумайте про відтінки, яких набуває ваша улюблена пара після занадто частого прання. З відповідним силуетом денім такого кольору матиме стильний і навіть елегантний вигляд, і згодиться для подорожей або вихідних з друзями.

Реклама
черные джинсы 2021
черные джинсы 2021

Знайти нові чорні джинси не забере багато зусиль. Байдуже, які пари вам більше до вподоби: скіні, моделі із завищеною талією, укорочені або кльош, хороша пара чорних джинсів поєднується з усім і буде основою вашого гардероба на тривалі роки. Найкращі чорні джинси сезону осінь-зима 2021/2022 дивіться в нашій добірці.

<b>black_jeans_brands</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.