До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сезонне оновлення: весняний гардероб від магазину One Group

Цієї весни свою актуальність доводять різноманітні принти, декор, незвичайний складний крій і перебільшені силуети. Розповідаємо про знакові моделі з колекцій Philipp Plein, DSQUARED2 і Moschino.

Преколекція Philipp Plein переносить на теплі курорти, де невимушена атмосфера спекотного літа і охолоджених напоїв створює особливий настрій. Легкі сукні з шифону, денім з принтом у вигляді пальм, яскраві футболки – це впізнавані елементи круїзної колекції Philipp Plein. Натхненням для неї став серіал "Династія", героїні якого завжди носили шикарні вбрання з неабиякими деталями.

Реклама

<b>One Group Spring Plein</b>

Комбінація мілітарі, оливкових відтінків, штанів збільшеного розміру і суміші принтів – таким уявляють літо засновники бренду DSQAURED2, брати Кейтени. Жіночі та чоловічі образи повертають нас в 1990-і, коли в моді були об'ємні кишені на штанах. Саме такі моделі носили з грубими кросівками, а доповненням образу ставали мішкуваті тренчі з незвичайними принтами.

<b>One Group Spring D2</b>

Переносить в дитинство преколекція Moschino, адже цього разу Джеремі Скотт надихався цирковою естетикою. Акробати, попкорн, солодка вата і клоуни – колекція майорить яскравими барвами і незвичними деталями, смужками, блискучими матеріалами, вишивкою і принтами, які займають особливе місце в філософії бренду.

Силуети – м'яка проекція класичного циркового вбрання: конусоподібні спідниці, штани-кльош в стилі Арлекіно, величезні банти в ролі аксесуарів, і, безумовно, хвилясті тканини.

<b>One Group Spring Moschino</b>

Адреси магазинів One Group:

  • One Group, вул. Горького, 34 , +38 (044) 287 23 87
  • One Group, Столичне шосе, 103, +38 (044) 393 47 17

Сайт: www.onegroup.ua

Instagram: https://www.instagram.com/one.group/

Telegram: https://t.me/one_group_store

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.