КУПИТИ КВИТКИ

Концепт-стор PERSONALITY Lutsk – місце, де закохують в українську моду

Концепт-стор PERSONALITY, який вже протягом семи років представляє найкращі українські бренди, цієї осені взяв курс на розширення. У вересні відкрився його філіал у Луцьку – цей просторий і світлий простір, з фірмовими мармуровими елементами в інтер'єрі, розмістився у затишному центрі міста на Богдана Хмельницького, 25а. За майже два місяці роботи локація стала справжнім магнітом для шанувальників української модної індустрії, адже у PERSONALITY наголошують, що їх мета – популяризовувати українське, вивчати його та закохувати у бренд Made in Ukraine все більше волинських дівчат.

PERSONALITY Lutsk
PERSONALITY Lutsk

Реклама.

"Робота з українськими брендами – це захоплива подорож, адже ми не просто ретельно відбираємо кожен бренд для наших клієнтів, а прагнемо донести цінність кожної речі, розповісти про сенси, які стоять за їхнім створенням", – розповідають засновниці PERSONALITY Lutsk Міла Магдій та Катерина Шелудько. Саме тому першою гостею концепт-стору стала шеф-редакторка українського Vogue Віолетта Федорова, яка провела лекцію, присвячену поточному модному сезону.

Катерина Шелудько, Міла Магдій, Віолетта Федорова
Катерина Шелудько, Міла Магдій, Віолетта Федорова

"Під час свого виступу мені хотілося не просто акцентувати увагу на актуальних трендах, а показати їх в історичному розрізі та помістити в сучасний контекст. Разом ми розібралися, чому саме зараз світ божеволіє від природних відтінків, який зв'язок між емансипацією та тим самим бургунді, без якого неможливо уявити цю осінь, чому знову повертаються масивні прикраси з 1980-х, – розповідає Віолетта Федорова. – Історичні паралелі допомагають глибше зрозуміти походження трендів і ти вже іншими очима починаєш дивитися на улюблений сліп-дрес Serenity чи маскулінні силуети BAZHANE".

Після освітньої частини гості вечора вже з новими знаннями вирушили на знайомство з сезонними колекціями, представленими у PERSONALITY Lutsk – фірмовим мінімалізмом HUKH, жіночними силуетами і тим самим бургунді the COAT, ідеальним верхнім одягом BAZHANE та 100%-вим монгольським кашеміром CASHMERE BOX.

"Одне з головних правил, яким ми керуємося у PERSONALITY Lutsk, – менше значить більше. Під час щоденної роботи з клієнтами ми не перестаємо повторювати, що якість речей та їхня комплементарність між собою – це фундамент гардероба. Як персональний стиліст я завжди відштовхуюсь від особистості, особливостей кожної людини, способу життя та бажань – я щаслива, коли клієнти збирають у PERSONALITY Lutsk повноцінні образи, які потім легко доповнювати та трансформувати, – розповідає Катерина Шелудько. – Це найвищий ступінь довіри, який надихає розвиватися далі, шукати нові перспективні імена, відкривати українську моду з різних боків".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.