До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Kisses from Ukraine: презентація подарункової коробки бренду TBelz

Promotion

4 червня в ресторані ALASKA відбулася звана вечеря, на якій ювелірний бренд TBelz представив подарункову коробку Kisses from Ukraine. До неї увійшли дуже різні, але атмосферні предмети, які зможуть абсолютно з різних сторін розкрити Україну.

Реклама
Подарунковий бокс Kisses from Ukraine

Подарункова коробка Kisses from Ukraine створена для кожного, хто хоче подарувати близькій людині частинку українського настрою і колориту. Всередині – чоловічі парфуму Gek geDrag (у перекладі з нідерландської – божевільна поведінка) або жіночі парфуми Mola Mola, шоколад ручної роботи від Інесси Біназон, флеш-носій з відео виступами віртуозного піаніста Євгена Хмари. А також двомовна книга, де представлені найкращі роботи сучасних українських поетів Сергія Жадана та Лесі Мудрак, художників Ольги Адам і Надії Дойчевої. Відео про коробочку доповнені музикою Вікторії Васалаті.

Тетяна Белз
Дизайнер Тетяна Белз і парфумер Богдан Зубченко

Автор проекту Тетяна Белз розповідає, що склад коробочки може змінюватися за бажанням покупця і буде доповненим ювелірними прикрасами, шовковими хустинками та іншими новинками компанії TBelz. Першими з нею змогли ознайомитися продюсер Олексій Гладушевський, блогер Тіна Сизонова, шеф-редактор сайту vogue.ua, Віолетта Федорова.

<b>TBELZ_Presentation</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.