До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити домашній одяг, коли карантин закінчиться

Під час карантину туфлі на високих підборах, джинси й тренчі змістили шовкові піжами, халати й комфортні мюлі. Не поспішайте відмовлятися від уже рідного домашнього одягу — vogue.ua підказує, як розкрити його функціонал.

LESSLESS весна-літо 2020
Сорочка

Утилітарним вибором домашнього одягу може стати однотонний комплект шовкової піжами із сорочки й штанів. Після закінчення карантину його можна розбити й носити сорочку окремо — з відповідним для вулиці низом.

Реклама

<b>Как носитьРубашки</b>

<b>Как носитьРубашкиПредметка</b>

Халат

Домашній халат-кімоно з візерунком або декором замінить джинсову куртку або вітрівку, а для найсміливіших підійде варіант "соло" — тільки варто підкреслити талію ременем або поясом.

<b>Как носитьХалат</b>

<b>Как носитьХалатПредметка</b>

Лляна сукня

Такі сукні вже давно не рідкість у весняному гардеробі модниць, адже їх легко адаптувати до вуличних реалій — надіти поверх бавовняної сорочки або носити самостійно, додавши аксесуари.

<b>Как носитьЛен</b>

<b>Как носитьЛенПредметка</b>

Легінси

Всупереч поширеній думці, що легінси — це лише спортивний або домашній одяг, модні дизайнери невпинно доводять зворотне: вся справа в стайлінгу.

<b>Как носитьЛеггинсы</b>

<b>Как носитьЛеггинсыПредметка</b>

Мюлі

У такому взутті комфортно не тільки вдома, а й на вулиці воно питань не викличе — з пір’ям, стразами, зав’язками або елегантно мінімалістичні.

<b>Как носитьМюли</b>

<b>Как носитьМюлиПредметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.