До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

До вершин: зимова рекламна кампанія Saks'85

Зима – не лише час новорічних вечірок, корпоративів та святкових вечерь. Цього сезону можна залишити ошатні сукні і випрасувані костюми вдома, і вирушити в зимову мандрівку. Наприклад, засніженими горами, де в колі рідних людей можна проводити час і надихатися захопливими пейзажами.

На Лері: кардиган з візерунком Luis Trenker, лижні штани Goldbergh, шапка ‘47

Зимовий кампейн мультибренд Saks’85 присвятив теплу, душевній гармонії і активному способу життя. Головні герої рекламної кампанії – мрійники, шукачі пригод, які знають, чого хочуть, і прагнуть до своїх вершин.

Реклама
На Лері: оксамитовий пуховик Goldbergh, лижні штани Goldbergh, спортивна кофта Bogner F+I, лижі Bogner. На Юлі: лижна куртка і штани Peak Performance. На Сергієві: пуховик і лижні штани Bogner F+I. На Стасові: лижна куртка і штани Peak Performance
На Лері: лижні штани Goldbergh, спортивна кофта Bogner F+I, лижі Bogner. На Юлі: кофта Bogner, лижна куртка Goldbergh, лижі Bogner

У головних ролях – надійні тканини, комфортний крій і яскраві принти. І, звісно, технологічний одяг для активного зимового відпочинку в горах та на свіжому повітрі. Моделі позують у гірськолижних костюмах, утеплених парках, джерсі і светрах, валянках – всі речі безперечно знадобляться на верхівці. У Saks'85 можна утеплитися відповідно до тенденцій і вибрати одяг нейтральних барв. А ті, хто не хочуть розчинитися на тлі сніжних гір, можуть вибрати куртку або штани яскравих відтінків.

На Стасові: шапка ‘47, светр Luis Trenker, пуховик Canada Goose, джинси Hand Picked. На Сергієві: парка Canada Goose, пухова жилетка Canada Goose, джинси Joop!. На Юлі: парка Canada Goose, гольф Peuterey, джинси Love Moschino. На Лері: парка Canada Goose, футболка Bogner, джинси Closed, шапка ‘47.
На Юлі: лижна куртка і штани Goldbergh. На Сергієві: шапка Canada Goose, гольф ColmaR, штани Bogner F+I, рукавички Bogner. На Лері: кардиган з принтом Luis Trenker, лижні штани Goldbergh, шапка ‘47.

У новому кампейні Saks'85 представлені провідні бренди сегменту. Goldbergh – лейбл спортивного одягу класу люкс, світовий лідер з виробництва теплого одягу – Canada Goose, а практичний і високотехнологічний – Luis Trenker.

На Юлі: парка Miss Fur, пальто Love Moschino, светр Maerz, штани Closed, чоботи Moon Boot. На Стасові: куртка Canada Goose, светр Luis Trenker, жилетка Canada Goose, ранець C.P.Company, кепка ‘47

Над зйомкою працювали:

Photo: Ania Brudna @aniabrudna

Stylist: Eugénie Skvarska @skvarska

Mua&Hair: Oksana Cherepania @otosanta

Producer: Kateryna Tiapkina @tiapkina

Models: Sergiy @sergiykakula, Stas @boysboys_mgmt, Julia @juliettepolieva @blancmodelagency, Lera @llerakoss @systemukraine.

Saks`85 Team: Olya Vynokurova @olyavyno

Stylist assist: Katya @kalera3000

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.