До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеї новорічних подарунків: взуття і аксесуари у мережі магазинів One Group

Отримувати подарунки завжди приємно, особливо, якщо це оригінальний клатч Moschino, білосніжні стьобані кросівки Philipp Plein, всипані кристалами або практичний і модний рюкзак Dirk Bikkembergs.​

Взуття

Неймовірно ефектні чорно-білі чоботи на підборах Moschino, замшеві ботфорти на високих підборах з справжнім кольє навколо щиколотки Philipp Plein або ботильйони з хутряними пензликами Dsquared2 – помилитися з вибором неможливо, якщо брати все і відразу.

Реклама

<b>сумки ван групп 111</b>

Сумки

Клатч у вигляді червоної "косухи" з утепленої шкіри або рюкзак з ведмедиком Moschino, розкішна оксамитова сумочка або ранець ультрамодного відтінку Philipp Plein – ідеальні покупки, місце яким під святковою ялинкою.

<b>сумки ван групп</b>

Аксесуари

Парасолька, всипана життєрадісними "сердечками" Moschino, шапка з лисячим хутром Dsquared2, портмоне з фірмовим малюнком Philipp Plein. Іронічні аксесуари, дбайливо куплені до Нового року – гарна прикмета для поточного модного сезону.

<b>аксессуары ван групп</b>

Сайт: www.onegroup.ua

Адреси бутиків.

Читайте також:

Підсумки 2017 року: найнеймовірніше взуття

Дружать з головою: повний гід по зимових головних уборах

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.