До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де в Києві купити круті джинси

Модниці зі стажем знають, що в період розпродажів потрібно купувати джинси. Денім точно не втратить своєї актуальності, а хороші джинси прослугують ще не один сезон. Vogue.ua заглянув в київський ЦУМ, де розміщений один з головних і найбільших денім-барів в місті, і вибрав своїх фаворитів.

IRO

Франко-американський бренд IRO стабільно віддає перевагу класиці і жіночності. Не дивно, що найпопулярніший силует в його колекціях – це скінні. Вузькі джинси у бренда представлені в найрізноманітніших модифікаціях. Наприклад, ця коротка пара з несподіваною деталлю – поясом в сріблястих лелітках.

Реклама
Джинси IRO
M.I.H Jeans

У засновників бренду в 1960-х був свій магазин деніму в Лондоні, вони першими привезли джинси-кльош в Європу з США. А пізніше почали виробляти джинси самі. Їх культова модель Marrakesh з'явилася 1969 року – її дуже любила Джейн Біркін. Бренд випускає ці джинси досі, але за вдосконаленою технологією: тканину обробляють так, що вона стає м'якою і оксамитовою на дотик. Посадка у Marrakesh ідеальна!

Джинси M.I.H Jeans
Сitizens of Humanity

У джинсах Сitizens of Humanity фігура завжди має привабливий вигляд. Бренд продумує крій спеціально, щоб догодити покупцям. З літньої колекції ми вибрали укорочені джинси силуету "дзвіночок", з необробленими краями. Найпопулярніша модель сезону. До того ж, світлі джинси ніколи не завадять.

Citizens of Humanity
Paige

Засновниця Paige раніше працювала фіт-моделлю для багатьох американських брендів деніму. Тому джинси, які вона тепер сама створює, мають відмінну посадку. Пара, на яку варто звернути увагу цього літа – джинси з стрічками. Цією моделлю бренд показав, що денім може бути романтичним і жіночним. До того ж під настрій стрічки можна замінити на що-небудь інше – кольоровий шнурок, наприклад.

Джинси Paige
AGOLDE

Засновника AGOLDE, Адріано Голдшмідта, називають хрещеним батьком деніму тому, що, у свій час, він встиг попрацювати ледь не у всіх найбільших джинсових компаніях США. Свій бренд Голдшмідт заснував на початку 1990-х і перезапустив 2014 року. У його колекціях зчитується вплив вуличних культур, а денім завжди дуже якісний – з Італії і Японії. Наприклад, ця пара – з грубого, щільного деніму.

Джинси Agolde
7 For All Mankind

У 7 For All Mankind є спеціальна технологія slim illusion, яка робить фігуру візуально стрункішою. І це не обов'язково повинні бути скінні. Спробуйте вільну модель з м'якого, немов вінтажного, деніму. До того ж, необроблені краї зараз в моді.

Джинси 7 For All Mankind

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.