До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фізкульт-привіт: 5 спортивних і модних подарунків на Новий рік

Мода і спорт сьогодні невіддільні, причому точки дотику не закінчуються черговою колекцією кросівок, хоч і без них сьогодні нікуди. Vogue.ua вибрав 5 подарунків на Новий рік, які в наступному році допоможуть тримати себе у відмінній спортивній формі і при цьому на них приємно дивитися.

Велосипед Dior

З 7 по 9 грудня в Дубаї пройде фестиваль DXB, на якому будуть представлені перші велосипеди Dior. Побачити їх можна було ще в жовтні в Instagram-акаунті Кріса ван Аша, креативного директора Dior Homme, який багатозначно підписав фото Coming Soon... Створена колекція була у співпраці з паризьким велосипедним брендом Bogsrde, що спеціалізуються на випуску моделей в дусі 1980-х років.

Реклама
Велосипед Dior
Cнікери Riccardo Tisci x Nike

Ріккардо Тиші в жовтні анонсував випуск нової баскетбольної колекції для Nike, однією з головних зірок якої стали високі кросівки NikeLab x RT Air Force 1 в кольорах американського прапора.

Лижі Chanel

Французький бренд Chanel вже давно випускає різні спортивні аксесуари – від тенісних ракеток до м'ячів і гантель. Не оминули тут увагою і зимові види спорту – подарунок у вигляді лиж Chanel точно оцінять модні підкорювачки гірських вершин.

Скакалка Louis Vuitton

Фітнес-тренери розповідають, що стрибки на скакалці – один з найпростіших способів спалити максимальну кількість калорій за мінімальний час. І якщо активно зайнятися стрибками після Нового року з подарованої скакалкою Louis Vuitton, то цілком можна встигнути привести себе в форму до весни.

Жакет Fendi

Гірськолижний схил теж свого роду подіум і до підбору одягу для катання на лижах модниці підходять не менш серйозно, ніж до вибору нарядів на черговий Fashion Week. Дутий позолочений жакет Fendi точно приверне увагу.

Читайте також:

Блискучі перспективи: ялинкові прикраси, які варто внести до списку бажань

15 подарунків, які захочеться залишити собі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.