До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ellen Alexander: лебедине озеро на новий лад

Promotion

Легендарне "Лебедине озеро" не давало спокою багатьом режисерам, художникам і композиторам. Цього разу образ холодної красуні приміряла на себе американська модель Елен Александр (Ellen Alexander).

Реклама

Балетні пачки, точений силует, бліда шкіра і сумний погляд – так прочитали цю вічну історію стиліст Надіна Смирнова і фотограф Аліна Голуб. Сам Даррен Аронофскі позаздрив би атмосферним картинкам, і, мабуть, відправив би титуловану Портман вчитися гнучкості і трагічного погляду у своєї співвітчизниці. Модні експерти ж в голос підтвердять доцільність балетної теми в звичайному житті: жіночні силуети, благородні тканини і бездоганний крій залишаються в тренді, а приміряти на себе роль білого чи чорного лебедя – вирішувати тільки вам!

Будьте сміливими і не бійтеся експериментів і змішування стилів: пишні фатинові спідниці в стилі Керрі Бредшоу знову в тренді, а звичні балетки з моди ніколи не виходили, адже це найбільш практичне взуття для міських модниць, які хочуть все встигнути. Ефектності образу додасть "театральний" макіяж і строгі дівочі пучки, як у вихованок балетної студії "Арміда".

<b>элен алекс</b>

Фотограф : Аліна Голуб
Стиліст : Надіна Смирнова
Mua: Любов Рассолова
Продюсер зйомки: Ніколай Гуров www.aliyans.org
Модель: Ellen Alexander
Insta: @ellen.alexander
За участю балетної студії "Арміда"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.