До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дім подарунків: за чим йти в Agent Provocateur

Новорічний шопінг неможливий без візиту в Agent Provocateur. Тим більше, що спеціально з нагоди зимових свят в бутіку вже з'явилася різдвяна колекція The Christmas Cracker, яку створила головний креативний дизайнер бренду, Сара Шоттон. У роботі над колекцією Сара зробила наголос на ностальгічні святкові символи і кольори.

Бутік Agent Provocateur у Києві
Білизна і купальники

Мереживну білизну і ультрамодні купальники, вузькі боді для вечірніх суконь і розкішні топи з панчохами – в Agent Provocateur можна знайти "бойові" одиниці для будь-якого виду новорічної відпустки. Неважливо куди потрапити, в засніжені горах чи кудись у тропіки, головне – в чому. В Agent Provocateur з ніг до голови.

Реклама

<b>ап белье</b>

Одяг та аксесуари

Піжама з шовку кольору рисової пудри, класичний халат відтінку найтемнішої ночі року, сексуальні мюлі і панчохи з пікантним швом – з предметів Agent Provocateur в подарунок можна зібрати повний гардероб для закритих домашніх вікендів.

<b>ап аксес</b>

Аромати

У парфумерній колекції Agent Provocateur за всю історію бренду зібралося більше двадцяти ароматів. Класичний рожевий флакон стане ідеальним подарунком для шанувальниці звабливих шедеврів Agent Provocateur.

<b>ап ароматы</b>

Все можна купити в бутіку Agent Provocateur, тим більше, що до новорічних свят бренд запускає спеціальні знижки до -50%.

Адреса Agent Provocateur​:

Київ, вул. Марії Заньковецької, 10

Тел: (044) 279 1668

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.