До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Далека галактика: нова осіння колекція Philipp Plein

Кожне шоу бренду Philipp Plein вже давно перетворилося з традиційного показу одягу в яскравий перформанс, багатогранний і цілісний одночасно. У новому сезоні Філіп Плейн пропонує всім шанувальникам свого лейблу вирушити в космічну подорож в іншу галактику, де панує його улюблений гламур і шанують зимові види спорту.

Принти

Впізнавані принти: черепи, зоряне небо, м'які іграшки та логоманія, стали одними з ключових мотивів нової колекції, але додалися до них і кілька нових патернів, наприклад, зображення обкладинок журналу Playboy. Це частина колаборації бренду з легендарним чоловічим виданням.

Реклама

<b>Plein_Print</b>

Денім

У Філіпа Плейна на все є власний погляд, в тому числі і на денім. Дизайнер, який уникає сірості і одноманітності, пропонує в новому сезоні носити джинси, прикрашені стразами та гучними гаслами. Один з бестселерів колекції пара з написом MISS PLEIN, нанесена контрастною білою фарбою.

<b>Plein_Denim</b>

Верхній одяг

Космос не тепле місце, тому верхньому одягу в новій колекції Плейна приділено чимало уваги. Є тут як абсолютно футуристичні пуховики з сріблястого нейлону, так і більш класичні моделі зі шкіри та з хутряною облямівкою. Функціональність одна з головних характеристик курток Philipp Plein. Наприклад, за його парками шанувальниці бренду повертаються з сезону в сезон, а пальта з декором обирають для особливих випадків.

<b>Plein_Coat</b>

Аксесуари

Впевнено протистояти осіннім вітрам допоможуть черевики на грубій підошві Philipp Plein. У новій колекції вони є в декількох варіаціях мінімалістичні і блискучі, які ще довго не втратять своєї актуальності. Гостроти в образ, при цьому, можна додати за допомогою ботильонів на гострих шпильках. Сумки дизайнер також розробив для найрізноманітніших приводів від невеликих клатчів, посипаних шипами до містких рюкзаків, з якими подорож в будь-яку галактику буде радісною.

<b>Plein_Accesories</b>

Адреса:

Бутік Philipp Plein, вул. Заньковецької, 4 +38(044) 278 4848

Бутік One Group, вул. Антоновича, 34 +38(044) 287 2387,

Бутік One Group, ТРЦ Атмосфера, Столичне шосе, 103 +38(044) 393 4717

Instagram: https://www.instagram.com/one.group/

Telegram: t.me/one_group_store

Сайт: https://onegroup.ua/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.